Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Lise Önlisans Lisans Mezunu 60 Memur Alımı Bitmek Üzere

Lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından KPSS girmiş olma şartı ile 60 memur alımı başvurusu bitecek. 

Abone ol
Abone ol 01 Ocak 2019 14:36

Adaylar başvurularını nasıl yapacak ve şartlar nelerdir. 60 kişi Büro personeli, tekniker, mühendis ve destek personeli unvanlarında istihdam edilecek. 

Adayların başvuruları neticesinde kazananlar KPSS puan sıralamasına göre belirlenecek olup, herhangi bir yazılı veya sözlü (mülakat) sınav yapılmayacaktır. 

Asıl ve yedek olarak kazananlar kurumun internet sitesinden yayınlanacaktır.Başvurular ilgili kuruma 3 Ocak 2019 tarihine kadar yapılacak. İstenen belgeler: Başvuru formu, 2018 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, Diploma Fotokopisi, Kimlik Fotokopisi, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 Adet) (Her bir form tek sayfa olacak şekilde ve bilgisayar ortamında doldurulacaktır.  

Özel şartlarda istenen diğer belgeler ( Sürücü belgesi, Çalışma süresi vs)

Büro personeli Lisans mezunu Kamu personeli alımına adayların Gazetecilik, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler, Basım ve Yayımcılık, Basın ve Yayın, Basın ve Yayımcılık, Basın Yayın lisans programları, İşletme, İşletmecilik, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Muhasebe-Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, Yönetim ve Organizasyon bölümü lisans mezunu olmak gerekmektedir.

Büro personeli önlisans mezunu personel alımına adayların Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programları Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama önlisans programlarının birinden mezun olmak şartı vardır.

Mühendis alımına İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği/Makine Mühendisliği veya Makine ve İmalat Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği, lisans mezunu şartı aranmaktadır.

Tekniker alımına önlisans inşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi bölümü mezunu olmak gerekmektedir.

Teknisyen alımına adayların Liselerin elektrik-elektronik, Makine Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi ve Bilişim Teknolojileri bölümü mezunu olmak gerekmektedir.

Destek Personeli alımına Ortaöğretim mezunu olmak ve En az 5 yıllık (E) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir. Alınacak 3 personel Şoför olarak 17 kişi temizlik personeli olarak istihdam edilecektir.

Tarsus üniversitesi 60 kamu personel alımı resmi ilan metni için tıklayınız


Yorumlar