Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Lise, Önlisans Lisans Mezunu 25 Kamu Personel Alımı Yapılacak

Türkiye genelinde devam etmekte ve kamu kurum ile kuruluşların bünyesinde gerçekleştirilmekte olan personel alımlarına dair yeni bir ilan yayımlandı.

Abone ol
Abone ol 31 Mayıs 2019 18:21

Kurumun boşta kalan kontenjanların tamamlanabilmesi için KPSS puanı ile alımların yapılacağı ilan edildi.

Yayımlanan ilanda yer alan bilgilere göre alımların yapılacağı Hakimler ve Savcılar Kurulu bünyesinde toplamda 25 kişi için açılan personel alımları için hem alımı yapılacak personellerin unvanlarına hem de alım kriterlerine dair bilgiler arz edildi.

Yapılacak olan personel alımına dair yapılan unvan bilgisinde yer alan bilgilere göre; alımlar “Büro Personeli” unvanı için yapılacak olup; personeller de “sözleşmeli” nitelik ile istihdam edilecek.

Başvuru yapacak olan adayların 2018 sene KPSS puanların esas alınacağı bilgisi verilirken; kabul esas puanlamaları için Lisans-KPSSP3, Ön Lisans-KPSSP93, Ortaöğretim-KPSSP94 puanlarının daha önceden belirtilen tarihte edinilmiş ve yeterli başarının sağlanmış olması gerekmektedir.

HSK’ya 25 kişilik Sözleşmeli Büro Personeli olarak başvuru yapacak olan adayların HSK resmi sitesinden edinebilecekleri 2019 yılı 4/B Sözleşmeli Büro Personeli Giriş Sınavı İş Talep Formunu temin ederek talep edildiği bilgilerle doldurmaları, Hakimler ve Savcılar Kuruluna şahsen veya buraya gönderilmek üzere Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarına müracaat etmeleri gerekmekte.

Başvuru yapacak olan adayların 10.6.2019 tarihi mesai bitimine kadar başvurularını teslim etmeleri gerekirken; 29.6.2019 saat 09:00’da yapılacak olan uygulama sınavından başarılı olan adayların 3-4-5 Temmuz 2019 tarihinde sözlü sınava alınacakları ilan edilmiştir.

HSK Sözleşmeli Büro Personeli Alımı İçin Tıklayın


Etiketler HSK resmi sitesi
Yorumlar