Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kültür ve Turizm Bakanlığı 7 Memur Alımı Gerçekleştirecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı 7 Memur alımı başvuruları devam ediyor. Alınacak personeller uzman yardımcısı olarak görevlendirilecektir. 

Abone ol
Abone ol 20 Ocak 2019 16:58

Alım iki aşamalı yazılı ve sözlü sınav ile yapılacaktır. Adaylar sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olması (01 Ocak 1984 ve sonraki tarihte doğanlar) olması gerekmektedir.

Kamu Personeli Alımı için adayların hukuk, iktisat, işletme, iktisadi idari bilimler ve siyasi bilgiler fakültesinin herhangi bir bölümünden mezun olması, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, İktisat, İşletme, Maliye, Finans vb. Sosyoloji, Psikoloji, Tarih, İstatistik, İletişim, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Ekonomi, Ekonometri, İktisat, İşletme, Maliye İlahiyat ve Uluslararası İlahiyat bölümü mezunu olmak gerekmektedir.

Başvurular internet sitesi üzerinden 25 Ocak 2019 tarihine kadar yapılacaktır. Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’nda (YDS) en az (B) düzeyinde puan almak veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak şartı vardır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı YTB uzman yardımcısı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar