Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kültür Bakanlığı KPSS ile YTB İçin Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımlandı!

Kültür Bakanlığı KPSS ile YTB İçin Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımlandı! Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde bulunan personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı kadrolardan oluşan pozisyonlar ile sözleşmeli personel alacak.

Abone ol
Abone ol 07 Temmuz 2019 01:25

Kültür Bakanlığı KPSS ile YTB  İçin Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde bulunan personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı kadrolardan oluşan pozisyonlar ile sözleşmeli personel alacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı personel eksikliğini gidermek için sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde ilan yayımlayan başkanlık adaylardan KPSS ve YDS şartı arayacağını belirtti ve adaylardan aranan diğer nitelikler ve özel niteliklerli adaylara ilanın tam metninde sundu.

KADRO DETAYLARI NEDİR?





Başvuruda bulunacak olan adaylardan bazı nitelikler talep ediliyor. Bu bağlamda adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel nitelikleri taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmak kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak, alı pozisyonuna göre hizmetin gerektirdiği niteliklere sahip olmak gibi şartlar aranır.

Ayrıca adaylarda başvuru değerlendirmesi KPSS ve YDS puanına göre yapılacaktır. Adayların ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yabancı Dil sınavından Puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar öncelikle genel ve özel nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Pozisyonuna göre özel şartlara ilanın tam metni üzerinden ulaşabilirsiniz. Başvurular, 24 Haziran saat 09.00 itibari ile başlamış olup en geç 08 Temmuz 2019 tarihine kadar devam edecektir.

Adaylar başvurularını Başkanlığın https://basvuru.ytb.gov.tr/ adresli internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

Kültür Bakanlığı KPSS ile YTB  İçin Sözleşmeli Personel Alım İlanın Tam Metni için TIKLAYIN

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar