Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kültür Bakanlığı 8 Kadroda 768 Memur Alımı Gerçekleştirecek! Kadro ve Kontenjanlar Açıklandı mı?

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine 500 Kütüphaneci alımı yapılacağı. Bakanlığı sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamadan sonra konuya dair resmi duyuru yayımlandı.

Abone ol
Abone ol 31 Mayıs 2019 13:28

Kültür Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından yayımlanan duyuruda alımların tek bir kadrodan olmayacağı bilgisi verildi.

Bu Kapsamda; Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı için ilan edilen açık kadrolar, Bu kadrolara yapılacak personel alım sayısı.

KÜLTÜR BAKANLIĞI MEMUR ALIMI KADROLARI

Kültür Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım duyurusunda alımların toplam 8 pozisyonda olacağı bilgisi verildi. Bakanlık bu 8 pozisyon için toplam 768 memur istihdamı sağlayacak.

İlana Göre Alım Yapılacak Kadrolar ve Alım Yapılacak Personel Sayıları Şu Şekilde;

Kütüphaneci kadrosu için 500

Mühendis kadrosu için 50

Mimar kadrosu için 65

Şehir Plancısı kadrosu için 50

Tekniker kadrosu için 50

Arkeolog kadrosu için 25

Müze Araştırmacısı kadrosu için 25

Mütercim Tercüman kadrosu için 20 personel alımı yapılacak.

Bakanlığımız taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi çerçevesinde sözleşmeli pozisyonda, 500 Kütüphaneci, 50 Mühendis, 65 Mimar, 50 Şehir Plancısı, 50 Tekniker, 25 Arkeolog, 25 Müze Araştırmacısı ve 20 Mütercim Tercüman ihdası yapılmıştır.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Devlet Personel Başkanlığınca söz konusu pozisyonlara personel alımı için açıktan atama izni verilmesi halinde (KPSS (B) puanı esas alınarak) ilana çıkılacaktır.


Yorumlar