Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kulp Belediyesi Bünyesine Memur Alımı Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı tarafından 22 Ocak 2019 tarihli yayımlanan ilana göre belediye memur alımı yapacak. 

Abone ol
Abone ol 23 Ocak 2019 17:11

Buna göre Diyarbakır Kulp Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere 8. dereceli 1 kişilik boş kadro ile Mimar alımı yapılacak. 

İlgili ilan için adaylardan 2018 yılı KPSS puan surumu şartı istenecek ve şartların hepsini taşıyan erkek veya bayan adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kulp Belediyesi bünyesine alımını yapacağı memur adayından, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Daha önce çalışılan Kamu Kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinden KPSSp3 puan türünden en az 75 puan almış olmak ve Lisans Programlarından Mimarlık Bölümünden Mezun Olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 28 Şubat 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 04 Mart 2019 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Buna göre başvurular, istenen belgeler ile birilikte Diyarbakır-Kulp Belediyesi adresindeki Kulp Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. 

İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız


Yorumlar