Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS’siz ve KPSS 60 Puanla 78 Kamu Personel ve Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak

KPSS 60 puanla ve KPSS’siz 78 kamu personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 26 Nisan 2019 19:10

Bahçıvan, temizlik görevlisi, hayvan bakıcısı, kalorifer ateşçisi, diğer telefon ve telgraf tesisatçıları, elektrik teknisyeni, sıhhi tesisatçı, büro memuru, şoför-yük taşıma, şoför, güvenlik görevlisi kadrolarında görevlendirmek üzere 78 personel alımı yapılacak.

Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 30 Nisan 2019 tarihine kadar iş ilan numaralarıyla birlikte İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvurularını yapmaları gerekmekte.

18 Güvenlik görevlisi alımı için adayların; Türk vatandaşı olması, en az lise en çok önlisans mezunu olması, en az 18 en çok 35 yaşında olması, kimlikli güvenlik sertifikasına sahip olması, İstanbul il ve ilçelerinde ikamet ediyor olması gerekmekte. 00004949361 iş ilan numarası kullanılarak başvuru yapılabilmekte.

23 Temizlik görevlisi alımında adaylarda aranan şartlar arasında; Türk vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, en az ilköğretim en çok lise mezunu olmak, İstanbul ili ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak gerekmekte. 00004949721 ilan numarası kullanılarak başvuru yapılabilmekte.

Büro memuru alımına en az lise mezunu olan, en az 18 en çok 35 yaşında olan, ilgili Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olan ve İstanbul ili ve ilçelerinde ikamet ediyor olan adaylar başvuru yapabilmekte.

İŞKUR iş ilanı arama bölümünde İşyeri Unvanı kısmına İ.Ü.C. GENEL SEKRETERLİK yazmaları gerekmekte.


Yorumlar