Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS Tercih Sonuçları ne Zaman Açıklanacak?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanlarıyla çok sayıda memur alımlarının gerçekleştirileceği KPSS 2018/2 tercih süreci için adaylara tanınan 11-20 Aralık 2018 tarihleri arasında tercihler gerçekleştirildi. 

Abone ol
Abone ol 21 Aralık 2018 17:01

Milyonlarca aday tarafından merakla beklenen tercih sürecinin ardından, adaylar tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladılar. 

Çok sayıda kişi tarafından tercihler yapıldı ve kamuda memuriyetin önemli bir adımı olan tercih süreci geride kaldı. Adaylar artık yaptıkları tercihlerle, puanları, branş bazında sıralamaları ve tercih sıraları üzerinden yapılacak sıralamalarla, kamudaki tercih ettikleri kadrolara yerleştirilecekler. 

Çok sayıda bakanlık ve kuruluş bünyesine açılan kadrolara yapılan bu tercihler ne zaman açıklanacak? Merkezi atama işlemleri ne zaman gerçekleştirilecek

Daha önceki tercihlerde 1-2 haftalık süreç içerisinde sonuçlar açıklanmış ve kamuoyuna bilgilendirme gerçekleştirilmişti. Bu tercih işlemlerine yönelik sonuçların da Ocak ayının ilk ve ikinci haftası arasında açıklanması bekleniyor.


Yorumlar