Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS’ Siz Büyükşehir Belediyeleri 181 Kamu Personeli Alımı Yapacak

İşkur aracılığıyla Kadıköy Belediyesine 1 (Bir) adet şoför personel alımı yapılacak olup ilgilenen adayların erkek olması, ilkokul, lise, önlisans veya lisans mezunu, Kpss'siz, E sınıfı ehliyeti olan, askerlikle ilgili herhangi bir bağlantısı olmaması gerekmektedir. 

Abone ol
Abone ol 10 Aralık 2018 09:06

Son başvuru tarihi 13 Aralık 2018 olup başvuru için info@kasdas.com adresine özgeçmiş gönderilmesi gerekmektedir.Beytaş Beykoz Belediyesi  A.Ş. bünyesine 34 (Otuzdört) hafif ticari araç şoförü ve 3 (Üç) sorumlu personel alımı için aranan personellerin 23 ve 50 yaş aralığında erkek, tercihen E sınıfı ehliyet sahibi olan, askerlik hizmetini yapmış olan, src2 ve src4 ve pisikoteknik belgesi olan, sgk dan emekli olmaması gibi özellikler aranmaktadır. 

Adayların 10 Aralık 2018 ile 16 Aralık 2018 tarihleri arasında başvurularını Kavacık Mah. Özgür Cad.No:23/5 Pan Plaza 5 Kat Beykoz/İstanbul adresine iletmeleri gerekmektedir.Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Pazarları A.Ş. bünyesine 37 (Otuzyedi) kamyon, Midibüs, Minibüs, Ambulans ve Sepetli araç şoförü alınacaktır.

Alınacak personellerin T.C.vatandaşı olması, 30 ve 45 yaş aralığında ve erkek olması, C ve E sınıfı ehliyeti olup en 5 yıl tecrübeli, askerliğini yapmış, SRC2 ve SRC4 ve psikoteknik belgesi olan, tercihen iş kamyonu (Kar ile mücadele aracı) operatörü yetiştirme kursu iş makinesi kullanma yetki belgesi sahibi, tercihen ambulans için ilk yardım sertifikası sahibi, tercihen mobil vinç belgesi olması gerekmektedir.

İkametgâh adresi Beykoz sınırları içerisinde olanlar tercih sebebi olacaktır. İlgilenen adayların 10 Aralık 2018 ile 15 Aralık 2018 tarihleri arasında başvurularını Kavacık Mah. Özgür Cad. No:23/5 Pan Plaza Beykoz/İstanbul adresine iletmesi gerekmektedir.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Pazarları A.Ş. bünyesine 12 kazıcı, yükleyici, transkavatör ve ekskavatör operatörü alımı yapılacak. Adayların T.C. vatandaşı olması, 30 ile 45 yaş aralığında olmaları, G sınıfı ehliyeti olup 5 sene tecrübesi olan adaylar 10 Aralık 2018 ve 15 Aralık 2018 tarihleri içerisinde başvurularını yukarıda belirtilen adrese iletmeleri gerekmektedir.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Pazarları A.Ş. bünyesine 10 makam şoförü alımı yapılacak ve alınacak adayların 25 ile 45 yaş aralığında erkek olması, askerlik hizmetini yapmış tercihen E sınıfı ehliyeti olan ve en az 5 sene deneyimi olan, psikoteknik belgesine sahip olmaları gerekmektedir. 

İkamet adresi Beykoz sınırları içerisinde olanlar tercih edilecektir. Adayların 10 Aralık 2018 ve 15 Aralık 2018 tarihleri arasında yukarıdaki adrese başvurmaları gerekmektedir.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Pazarları A.Ş. bünyesine 8 Usta Yardımcısı alımına 25 ve 40 yaş aralığında bulunan araç tamir işlerinde en az 5 sene tecrübeli, askerliğini yapmış, yapacağı işle ilgili belge sahibi olması, Beykoz sınırları içerisinde ikamet eden  adaylar yukarıdaki adrese 10 Aralık 2018 ve 15 Aralık 2018 tarihler arasında başvurmaları gerekmektedir.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Pazarları A.Ş. bünyesine 35 Tır, Otobüs ve iş kamyonu şoförü alımı için 30 ile 45 yaş aralığında D-E sınıfı ehliyeti olan, 5 sene üzeri tecrübesi olan adaylar yukarıda belirtilen adrese aynı tarihlerde başvurması gerekmektedir.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Pazarları A.Ş. bünyesine 1 Usta, 2 Kaporta Ustası, 8 Kaynak Ustası, 4 Marangoz Ustası, 1 oto elektrik ustası, 4 motor ustası, 11 ustabaşı alımı yapılacak olup yukarıdaki adres ve tarih aralığında başvurmaları gerekmektedir.

Beyoğlu Dönüşüm Konut A.Ş bünyesine  çöp toplama yol süpürme işinde kullanılmak üzere 13 işçi alınacak ilkokul ve lise mezunlarının alınacağı iş ilanına Sütlüce Mah. Halıcıoğlu Yanyol Cad. Bademlik Mevkii Beyoğlu adresine başvurmaları gerekmektedir.


Yorumlar