Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS Şartsız ve KPSS 55 65 Puanıyla 82 Memur Alımı

Farklı zamanlarda Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayınlanan ilanlar ile kamu kurum ve kuruluşlarına (Devlet Kurumlarına) KPSS şartsız, KPSS 55 ve KPSS 65 puanıyla 82 kadrolu kamu personeli alımı devlet memuru alımı yapılıyor. 

Abone ol
Abone ol 04 Kasım 2018 15:47

Kamu Denetçiliği Kurumu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Giresun Eynesil Belediyesi ve Şırnak Belediyesi gerçekleştiriyor.Genel alımlara lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilir. 

KPSS şartsız, KPSS 55 puan ve KPSS 65 puanı bulunan adaylar başvuruda bulunabilir. Alım içerik ve öğrenim durumlar ilanlara göre değişebilmektedir.

Şırnak Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere 10 zabıta memuru alımı yapılacaktır. Başvurular KPSS 65 puanı bulunan adaylar arasından alınacaktır.

Giresun Eynesil Belediye Başkanlığı kamu personeli alımı olarak KPSS 55 puan ile lise, ön lisans ve lisans mezunları arasından 10 zabıta memuru alımı yapılacağı ilan edilmiştir. 

Alıma bay ve bayan başvuru kabul edilecektir.Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak giriş sınavı ile 47 memur alınacaktır.

Kamu Denetçiliği Kurumu 15 memur (kamu personeli) alımı ihtiyacını gidermek üzere ilana çıktı. Başvurusu devam etmekte olup 5 Kasım 2018 tarihinde sona erecektir.


Yorumlar