Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS Şartsız İtfaiye İşçisi, Büro Memuru, Bekçi Alımı Yapılacak

Belediye personeli alım ilanları için yeni gün itibariyle 5 farklı ilan yayımlandı. Bu ilanlarda hem işçi hemde memur kadroları için alım ilanları bulunuyor.

Abone ol
Abone ol 07 Mayıs 2019 21:48

Bu ilanlarda yer alan detaylara göre, alım yapacak belediye başkanlıkları ve alım yapılacak açık pozisyonlar ise şu şekilde;

Muğla Büyükşehir Belediyesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan personel alım ilanında Büro Memuru ve İş Makinesi Operatörü alımı yapılacağı ilan edildi. İlanda öğrenim şartına ilişkin bilgi İş Makinesi Operatörü için en az ilköğretim mezunu, Büro Memuru için en az lise mezunu olmak şartı olduğu bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi

Söz konusu personel alım ilanında tek bir pozisyondan personel alımı yapılacağı duyuruldu. Belediye söz konusu kadro için Genel Müdür Yardımcısı alımı yapacağını açıkladı.

Çorum Osmancık Belediyesi

Çorum Osmancık Belediyesi yayımladığı ilanında işçi kadrolarına alım yapacağını ilan etti. İlan metninde alımların İtfaiye İşçisi, Temizlik İşçisi, Bekçi, Teknik Personel, Büro Elemanı, Şoför pozisyonlarına yapılacak.

Kırklareli Babaeski Belediyesi

Yayımlanan personel alım ilanında alımların Büro Yönetim Elemanı, Kat Görevlisi, Veteriner Yardımcısı, Şoför Yük Taşıma, Şoför Yolcu Taşıma, Çöpçü kadrolarına olacağı ilan edildi.

Bursa Belediyesi

Bursa Belediyesi yayımladığı ilan metninde 20 Otobüs Şoförü alımı yapacağını ilan etti. İlan için belirlenen başvuru koşulları arasında 50 yaşından gün almamış olmak, emekli olmamak, 5 yıllık tecrübeye sahip olmak ve en az ortaokul mezunu olmak.

BAŞVURU SÜRECİNE DİKKAT

Belediye personeli alım ilanları için başvuru süreci çok kısıtlı oluyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Her Belediye için yayımlanan ilan metninde başvuru evrakları mevcut. Adaylar o evraklar ile birlikte şahsen yapacaklar.


Yorumlar