Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS Şartsız İşçi ve Memur Alımı Yapılacak

Belediyeler, Sulama Birlikleri ve Öğretmenevlerine KPSS şartsız İşçi ve Memur alımı yapacak. 

Abone ol
Abone ol 10 Aralık 2018 12:26

Türkiye İş Kurumu tarafından yeni ilanlar yayınlandı. Memur alımı ve işçi alımları olacak. Şartlar ve diğer koşullar neler? Hangi Pozisyonlarda Alım Var

Belediyeler – sulama birlikleri ve öğretmen evlerine alım oluyor. Alımın yapıldığı pozisyonlar; garson, işletmeci ve ziraat mühendisi, inşaat mühendisi, makara şoförü, kamyon şoförü, ekskavatör, Beko Loder operatörü gibi pozisyonlarda alım olacağı yönünde açıklamalar yapıldı.

Alımı yapacak Kurumlar; Hangi kurumlar personel ve işçi alımı yapacak, Eskil Öğretmenevi Müdürlüğü; T.C Asar Sulama Birliği Başkanlığı, Vezirköprü Sulama Birliği, Aliağa Belediye Başkanlığı, Güneykaya Belde Belediye Başkanlığı, Senirkent Ovası Sulama Birliği yapacaktır.

Yukarıda verilen alanlar alımın yapılacak olduğu yerlerdir. İşkur tarafından sunulan ilanlarda aynı zamanda başvuru yapacak olan kişinin sağlaması gereken şartlar da söylenecektir. 

Personel ve işçi alımı başvuruları için şartları detaylı şekilde inceleyerek, başvurunuzu şartlara uygun olmanız durumunda istenen şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


Yorumlar