Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS Puan Şartsız 71 Kamu Personel Alımı Gerçekleştirilecek

3 Nisan 2019 Resmi Gazete ilanına göre 71 kamu personel alımı yapılacak en az lise mezunu KPSS şartsız (KPSS sıralaması) ile alım yapılacak.

Abone ol
Abone ol 03 Nisan 2019 20:31

Alımı Cumhuriyet Üniversitesi yapmakta. Alım kadrolu olarak yapılacak. Başvuru şartların Cumhuriyet Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından Üniversitenin Fakülte Hastanesinde sözleşmeli olarak çalıştırılacak.

(KPSS) Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) gurubun puan sıralamasına göre atamalar yapılacak. Adaylar Lisans, Fakülte, Yüksek Okul Hemşirelik, Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümleri ve Ebelik bölümlerinden mezun olma şartı aranmakta.

Genel Şartlar ise: 2018 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş Lisans mezunları KPSSP3 ve Lise Mezunları arasında ise KPSSP94 puan esas alınacak.

35 Yaşından gün almamış olması, 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48 maddesindeki genel şartları taşıması, Her hangi bir Sosyal Güvenlik kurumundan yaşlılık veya emeklilik aylığı almıyor olması, Gerçeğe aykırı beyanda bulunulmaması, Başvuru yapacak adayların KPSS sıralamasına göre en yüksekten başlayıp aşağı doğru inerek yapılacak.

İstenilen Belgeler: Öğrenim Belgesi, Çalışma Belgesi ve Sigorta Döküm Cetveli, 2018 KPSS Sonuç Belgesi İstenmekte.

Başvurular başlamış olup 15 günlük başvuru süresi içerisinde Üniversite'ye şahsen başvuru yapılması gerekmekte.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 71 memur alımı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar