Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS En Az 55 Puan İle Kamu Personeli Alımı Yapılacak

Resmi Gazete'de 17 Aralık 2018 tarihli yayımlanan ilana göre Eleşkirt Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 1 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtti. 

Abone ol
Abone ol 17 Aralık 2018 11:02

Yayımlanmış olan ilan kapsamında 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere 1 Antrenör alınacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR

Eleşkirt Belediyesi kamu personeli alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesine göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak ve Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek nitelikleri aranacak.

Özel Olarak ise, Lisans pegramlarının Antrenörlük Eğitimi bölümlerinden mezun olmuş olmak, İlk yardım Eğitimi belgesine sahip olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2018 yılında yapılan KPSS'den Lisans Seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak ve Futbol Antrenörlüğü veya Hokey Antrenörlüğü belgesine sahip olmak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

Eleşkirt Belediyesi başvurularını 14 Ocak 2019 tarihi ile 21 Ocak 2019 tarihleri arasında alacak. 

Buna göre başvurular Ağrı Eleşkirt Belediyesi yazı işleri Genel Müdürlüğüne istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. 

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız


Yorumlar