Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS En Az 55 Puan İle Belediye Memur Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Eynesil Belediyesi memur alımı yapıyor. Başvuruların 16 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlamasından sonra artık sona ermekte ve başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler. 

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2018 21:02

Eynesil Belediyesi 657 Sayılı devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Lisans mezunu 3 Zabıta Memuru, Ön Lisans Mezunu 2 Zabıta Memuru ve Lise Mezunu 3 Zabıta Memuru olmak üzere toplamda 8 memur alımı yapacak ve ilgili ilana erkek veya bayan adaylar başvuru yapabilir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Söz konusu olan zabıta memuru alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Daha evel çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disipin suçu almamış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için 167 cm ve bayan adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak ve 2018  senesinde ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 55 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Adaylar başvurularına 16 Kasım 2018 tarihinde başladılar ve buna göre başvurularını en geç 22 Kasım 2018 tarihine kadar saat 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Başvurular son başvuru gününe kadar Eynesil Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. 

İlan hakkında detayı bilgi almak için Tıklayınız


Yorumlar