Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS 60 Puanla Bay Bayan Zabıta ve İtfaiye Eri Alımı Yapılacak

KPSS 60 puanla kadrolu zabıta memuru ve itfaiye eri alımı başvuruları başladı. 

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2019 21:27

Alım ilanını yerel yönetimler yayınlamış olup başvurular alınmaya başlanmıştır. İtfaiyeci ve zabıta alımı başvurusuna bay ve bayan adaylar başvuru yapabiliyor.

Adaylar sözlü sınava katılabilmek için; aşağıda sayılan başvuru belgelerini 19 Mart 2019 Salı günü saat 17.00’ ye kadar (mesai günlerinde saat 09:00-17:00 arasında) müracaatlarını yapabilirler. 

Başvuru belgelerini Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmekte.

İstenen belgeler; İş Talep Formu kurum internet adresinden temin edilecektir. 

Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi.Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği.Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği.

KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı. Askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı.Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı.

2 Fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak).En az B sınıfı sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği. Kadrolu alıma 4 yıllık her hangi bir lisans bölümü mezunu adaylar başvuru yapabilir. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olması ve KPSS 60 puanı bulunuyor olması gerekmekte. Alımı Isparta Keçiborlu Senir Belediye Başkanlığı yapıyor.

Belediye zabıta ve itfaiyeci alımı için tıklayın




Yorumlar