Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS 60 Puan İle Memur Alımı Gerçekleşecek

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı için yeni ilanlar yayımladı. 

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2018 18:16

Söz konusu yayımlanan ilanlara göre farklı illerden olmak üzere 3 SYDV bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. 

Adayların çalışma şekli belirsiz süreli olarak belirtilmiş olup adaylar başvurularını son başvuru tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

ALIM YAPACAK SYDVLER

Yukarıda da bahsini geçridğimiz 3 farklı SYV personel alıyor. Buna göre, Tokat Niksar İlçesindeki SYDV 1 Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi, İstanbul Adalar SYDV 1 Büro Görevlisi ve Kocaeli Başiskele SYDV 1 Büro görevlisi olmak üzere toplamda 3 kamu personeli alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için, En az B sınıfı ehliyete sahip olmak, Vakfın bulunduğu ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Bilgisayar sertifikası sahibi olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 35 yaşından gün almamış olmaki, Üniversitelerin dört senelik eğitim veren fakültelerinden mezun olmuş veya denkliği olan bölümlerden mezun olmuş olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli seçme sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR

İlgili ilanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını belirtilen son başvuru gününe kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Tokat Niksar ilçeis için en geç 30 Kasım 2018 tarihine kadar, İstanbul Adalar ilçesine en geç 03 Aralık 2018 tarihine kadar ve Kocaeli Başiskere ilçesi için en geç 22 Kasım 2018 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. 


Yorumlar