Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kilis 7 Aralık Üniversite’sine Personel Alımı Yapılacak

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümlerine göre öğretim üyesi alınacak.

Abone ol
Abone ol 19 Mart 2019 16:53

Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren on beş (15) gündür. Başvurular şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular, eksik belgeli dosyalar ve postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Başvuran adayların koşullarının uygun olmadığının sonradan anlaşılması durumunda atamaları yapılmayacak veya yapılmış olsa dahi iptal edilecek.

1. Profesör kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların başvuru formuna özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik belgelerinin aslı veya noter onaylı suretlerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 takım dosyayı ve bu bilgileri içeren CD de ekleyerek (başlıca araştırma eserinin belirtilerek) Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

2. Doçent kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların başvuru formuna özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik belgelerinin aslı veya noter onaylı suretlerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ve bu bilgileri içeren CD de ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmekte.

3. Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların başvuru formuna, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora belgelerinin aslı veya noter onaylı suretleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını, çalışma ve yayınlarıyla ilgili puantaj cetvelini kapsayan 4 takım dosyayı ve bu bilgileri içeren CD de ekleyerek ilgili fakülteye / yüksekokula başvurmaları gerekmekte.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin 5. Maddesi gereğince Doktora programına dil şartı aranmaksızın kabul edilen doktor öğretim üyesi adayların YÖKDİL sınavı veya ÖSYM tarafından yapılan KPDS, ÜDS, YDS, eYDS sınavlarının birinden en az 50 puan veya ilgili mevzuat hükümleri gereğince eşdeğer olduğu kabul edilen uluslararası sınavların birinden eşdeğer puan almış olmaları gerekmekte.

Not : Başvuru formu matbu olup, http://www.kilis.edu.tr/ adresi duyurular kısmından temin edilebilir.


Yorumlar