Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Katar Havayolları 3 Bin Dolar Maaşla Personel Alım İlanı Yayımladı

Katar Havayolları 3 Bin Dolar Maaşla Personel Alım İlanı Yayımladı. Katar Havayolları Yüksek Maaşla Personel Alımı Yapacağını Duyurdu.Başvuru koşullarının neler olduğunu ve diğer detayları sitemizden öğrenebilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 15 Haziran 2019 04:59

Katar Havayolları 3 Bin Dolar Maaşla Personel Alım İlanı Yayımladı

Katar Havayolları Yüksek Maaşla Personel Alımı Yapacağını Duyurdu. Başvuru koşullarının neler olduğunu ve diğer detayları sitemizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye’de faaliyet gösteren hava yolu şirketleri arasında yer alan Katar Hava Yolları Şirketi yüksek maaşla personel alımı yapacağını duyurdu. Havayolunun kendi resmi internet adresinde yer alan ilanda adaylarıpazarlama ve iletişim departmanında istihdam edeceğini ifade eden şirket ilgili kadroya Türk personel alacağını belirtti. Türk vatandaşların başvuracağı ilanın yanı sıra 7 Temmuz tarihinde ayrıca Türkiye’de ilgili ilana başvurusu kabul edilen adaylara iş imkânı sağlayacağını da duyurmuş bulunuyor.

Katar Havayolları Türkiye'de uçuş sayısını artırdı ve bu nedene bağlı olarak yeni personel alımı etkinliği için başvuruları almaya başladı.

Katar Havayolları'nın İstanbul'd düzenleneceği bildirilen kabin memuru alımı için çok sayıda katılım bekleniyor... Ancak etkinliğin zamanı ve adresi henüz açıklanmadı.

Katar Havayolları 3 bin dolar maaş ile personel alımı iş ilanı için başvuruları 7 Temmuz 2019 tarihine kadar alacak.

Başvurusu kabul edilenler ise Katar Havayolları tarafından Doha'ya taşınacak ve orada yaşayacak. 

Katar Havayollarının web adresinde ise "Rekabetçi tazminat ve avantaj paketleri sunuyoruz. Çok uluslu Kabin Ekibi Ekibimize katılın ve konaklama, yardım ve görev için ulaşım dahil olmak üzere vergisiz bir ücret paketinin tadını çıkarın" ifadeleri yer almaktadır...

Katar Havayolları işe alınacak kişilere Glassdoor sitesi tarafından paylaşılan detaylara göre; Doha'da yaşayan bir Katar Havayolları kabin görevlisi ayda ortalama 3 bin dolar net maaş alabilmektedir...

KABİN GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Katar Havayolları personel alımı başvuru şartları şu şekildedir;

1- En az 21 yaşında olmak.

2- Parmak uçlarında en az 212 cm yüksekliğe ulaşabilmek.

3- Yazılı ve konuşma olarak akıcı İngilizce dili bilmek.

4- Doha'ya taşınma istekli olmak.

4- En Az lise mezunu olmak.

İlana başvurmak isteyen adaylar uluslararası kariye sitesi üzerinden Katara Hava Yolları firması seçilerek alımın yapılacağı kabin memuru ilanına başvuru yapabilmektedir. Adayların ilana başvurmak için öncelikle online başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Daha sonra İstanbul’da yapılacak olan görüşmede adayların ilgili pozisyona alımları gerçekleşecektir. Pozisyona kabul edilen adaylar ise 21 günlük bir eğitim sonrası göreve başlayacaktır.


Yorumlar