Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kamuya ve Özel Sektöre 1221 Büro İşçisi ve Memuru Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında Büro içinde görevlendirmek üzere farklı branşlarda personel alım ilanları yayımlandı.

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2019 18:37

Bu ilanlara göre alımlar 7 farklı branşta olacak. İlkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği ilanlarda toplam 1221 personel alımı yapılacak.

İlanlara Göre,

Büro İşçisi pozisyonu için 124, Büro Memuru (Genel) pozisyonu için 605, Büro Memuru (İdari İşler) pozisyonu için 18, Büro Yönetimi Elemanı pozisyonu için 1, Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı pozisyonu için 108, Diğer Büro Memurları pozisyonu için 151, Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) pozisyonu için 305 ilan bulunuyor.

BAŞVURU KOŞULLARI

Kamu veya özel sektör firmaları için için yayımlanan tüm personel alım ilanlarında olduğu gibi söz konusu personel alım ilanları içinde başvuru koşulları bulunmakta.

İlanlara başuru yapacak adaylardan talep edilen genel ve özel şartlar arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Her kadro için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartını sağlamak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inde maddesinde belirtilen şartları taşımak.

Kurumların belirlediği yaş aralığında bulunmak, 18 yaşından büyük olmak, Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Varsa deneyim ve sertifika şartlarına haiz olmak ve Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.

İLANLARA İŞKUR'DA ULAŞMAK İÇİN

Öncelikle ilanlara ulaşmak isteyen adayların İŞKUR üyeliği olmalı. İŞKUR'da üyelikleri oturum açan adaylar aşağıda yer alan yöntemleri izleyerek ilanlara  ulaşabilir ve başvuruda bulunabilirler.

İŞKUR İş İlanları Sayfasını açın

Yukarıda kadro kısmında yer alan pozisyonlardan hangisi için arama yapacaksını o kadronun ismini İş İlanları sayfasında yer alan Meslek bölümüne yapıştırın ve ara kısmına yapıştırın.

İsterseniz bulunduğunuz şehre göre de arama yapabilirsiniz.

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar