Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kamuya KPSS'siz Sürekli İşçi 60 İle 70 KPSS Puanıyla Memur ve Hizmetli Alımı Yapılacak

KPSS şartsız kamu işçisi ve KPSS puan sıralaması esasına göre memur alımı yapan kurumlar.

Abone ol
Abone ol 01 Nisan 2019 20:14

DPB üzerinden yayımladıkları ilanlar ile KPSS puan sıralaması esasına göre memur ve hizmetli alımı yapacağını duyuran iki kurum bulunmakta.

Bu kurumlardan Adli Tıp Kurumu en az 70 KPSS puanına sahip adaylardan personel alımı yapacağını duyururken diğer Sahil Güvenlik Komutanlığı ise 60 KPSS puanıyla personel alımı yapacağını açıkladı.

KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacak. En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği kamu işçisi alımı ise TCDD Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı.

KADRO BİLGİLERİ

Yukarıda yer alan kurumların yayımladığı ilanlarda yer alan açık kadrolar;

TCDD Genel Müdürlüğü Kamu İşçisi Alım İlanı,

40 Liman Vinç Operatörü, 188 Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı, 42 Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Makinesi Operatörü, 86 Treb Tekil İşçisi.

Adli Tıp Kurumu Devlet Memuru Alım İlanı,

Kurum; 7 Makine Mühendisi, 2 Kimya Mühendisi, 13 Diğer Teknik Hizmet Personeli (Kimyager), 7 Hizmetli, 3 Şoför, 9 Biyolog, 8 Laborant, 4 Hemşire ve 18 Sağlık Teknikeri.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı,

Büro Personeli (Dava Takip), Büro Personeli (Mali İşler), Tekniker (Elektrik Teknikeri), Tekniker (Bilgisayar Teknikeri), Tekniker (Harita Kadastro), Tekniker (İnşaat), Tekniker (Video Montaj), Büro Personeli (Ambar), Büro Personel, Teknisyen (Bilgisayar/ Veri Bankası), Teknisyen (Elektrik), Teknisyen (Motor), Teknisyen (Elektronik), Teknisyen (Sıhhi Tesisat), Destek Personeli (Boyacı/ Badanacı), Destek Personeli (Hizmetli), Destek Personeli (Garson)


Yorumlar