Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kamu Kurumları: Kadrolu Binlerce İşçi ve Memur Alımı Gerçekleştirecek

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarının bir kısmı da İŞKUR Kamu Grubu Personel alım sayfası üzerinden adaylara duyuruluyor.

Abone ol
Abone ol 07 Mayıs 2019 17:28

Büro İşçisi, Güvenlik Görevlisi, Tıbbi Ve Aromatik Bitkiler Yetiştiricisi, Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), Kepçe Operatörü, Beden İşçisi (Genel), Diğer Teknisyen Ve Teknikerler, Garson (Servis Elemanı), Diğer Teknisyen Ve Teknikerler, Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı), Temizlik Görevlisi, Madenci (Genel), Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı), Madenci (Genel), Su Arıza İşçisi.

ALIM YAPACAK OLAN KURUMLARI

Yukarıda yer alan memur ve işçi kadroları için ilan yayımlayan kurumların listesi,

Anayasa Mahkemesi(Kamu Grubu), Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Gökçesu Belediye Başkanlığı, Emirdağ Çıldırım Sulama Birliği, Ayvacık Barajı Sulama Birliği, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü (Merkez), Karataş Sulama Birliği Başkanlığı, Yarseli Sulama Birliği, Balveren Belediye Başkanlığı, Şenyurt Belediye Başkanlığı.

BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet Memurları Kanunu'nda yer alan genel koşulların yanı sıra adayların alım yapılacak personel kadroları için belirlenen özel şartlarında sağlanması gerekiyor.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'ind maddesinde belirtilen şartları taşımak. Bu şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak ve sonucunun olumlu olması şartları yer alıyor.

İŞKUR İş İlanları Sayfası Ulaşmak İçin TIKLAYIN


Yorumlar