Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kadrolu Sağlık Personeli Alımları Yapılacak

26 Nisan 2019 tarihindeki resmi ilanda kadrolu kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

Abone ol
Abone ol 26 Nisan 2019 22:07

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre sözleşmeli olarak çalıştırılacak sağlık personelleri alım ilanı yayınlandı.

Gaziantep Üniversitesi tarafından yapılan yeni ilan ile 2019 yılı sözleşmeli personel alımı sağlık teknikerleri arasından yapılacak.

Alınacak sözleşmeli sağlık personellerin taşımaları gereken özellikler ise şu şekilde.

1 kişi Sağlık Teknikeri unvanlı kamu personeli alımında adayların Yükseköğretim kurumlarının Önlisans Odyometri bölümünden mezun olması.

1  kişi Sağlık Teknikeri unvanlı sözleşmeli personel alımında adayların Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji Bölümü veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olması, en az 4 sene Üniversite hastanelerinde çalışmış olması, 6 ay pediatri anjiyo konusunda deneyimli olmak ve belgelemesi gerekmekte.

1 kişi Sağlık Teknikeri 2019 sağlık personeli alımında adayların sağlık yükseköğretim kurumlarının Radyoloji Bölümü veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olması, en az 4 sene Üniversite hastanelerinde çalışmış olması, 18 ay Girişimsel Nöroloji ve Radyoloji Anjiyo konusunda deneyimi olması ve belgelemesi gerekmekte.

2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olması ve 2018 KPSS P93 puan türünden puan almış olması bu günden itibaren 10 Mayıs 2019 tarihine kadar Gaziantep Üniversitesinin personel dairesi başkanlığına başvurmaları gerekmekte.

Gaziantep Üniversitesi 3 sözleşmeli sağlık personeli 2019 alım ilanını incelemek için tıklayın




Yorumlar