Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kadrolu Bay Bayan 60 Zabıta ve İtfaiyeci Alımı Yapılacak

Kadrolu Bay Bayan 60 itfaiyeci ve zabıta alımına kimler başvurabilir. Başvuracaklar hangi şekilde ve hangi şartlarda sonuçlandırabilir. Başvuracak adaylar için son tarih ne zaman.

Abone ol
Abone ol 01 Ocak 2019 21:30

Kadrolu memur alımı yapılacağı ilan edildi. Alımı yapılacak 60 personel 30 zabıta memuru 30 itfaiye eri olarak görevlendirilecektir. Alımı yapılacak 30 kişi itfaiye eri alımına sadece erkek adaylar başvuru yapabiliyor. 30 zabıta memuru alımına bay ve bayan adaylar başvurabilir.

15 itfaiye eri alımı için lise ve dengi okul mezunu olması, 15 zabıta memuru alımı için lise mezunu olması ve 15 zabıta memuru için her hangi bir ön lisans mezunu olması gerekmektedir.

İtfaiye eri alımı 15 kişi için; İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Acil Yardım ve Afet Yönetimi, İnşaat Teknikerliği, Elektrik Teknikerliği, Otomotiv Teknikerliği, Makine Teknikerliği, İş Sağlığı ve Güvenliği Ön lisans programlarının birinden mezun olmaları gerekmektedir.

İş Talep Formu Kurumumuz internet sitesinden temin edilecektir. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi. Diploma veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği(Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.). KPSS sonuç belgesinin ÖSYM’nin sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı. 

Askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı ve  2 adet fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacaktır)

Ortak şart olarak KPSS 70 puan istenmesidir. Başvurular şahsen Belediyeye 7 Ocak 2019 ve 11 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sivas Belediyesine 60 memur alımı için tıklayın




Yorumlar