Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

JGK, EGM ve Polis Akademisi 139 Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek

EGM’ bağlı İl Emniyet Müdürlükleri, JGK’ya bağlı İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Polis Akademisine bağlı (POMEM) Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü 139 kamu personeli alımı yayımladı. 

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2019 21:23

JGK, EGM, POMEM ve Polis Akademisi kamu personeli alımına kimler başvuru yapabiliyor. En az 18 yaşını doldurmuş olması, herhangi bir kurumdan aylık almıyor olması ve sağlık durumunun elverişli olması gerekmektedir.

Alımların tamamına ilkokul, lise, önlisans ve lisans öğrenci veya mezun tüm bölümlerde alım yapılıyor. Başvuracaklar için internet ortamında başvuru alınmaya başlamış olup 1 Şubat 2019 saat: 29;59 kadar devam edecektir.

Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü Ağaçlandırma ve çevre temizliği için en az ilkokul mezunu adaylar arasından 5 kişi 272901 TYP numarası ile kamu personeli alımı yapıyor.

Kayseri İl Jandarma Alay Komutanlığı (JGK) adresine çevre temizlik personeli 5 kişi kamu personeli alımı 272737 TYP iş ilan numarası olarak yayımlandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü 30 kişi kamu personel alımı için ilan yayınladı. Başvuracaklar 272836 TYP iş ilan numarası ile yapabilirler.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü 70 kişi kamu personel alım olarak 273032 iş ilan numarası ile en az ilköğretim mezunları arasından alım yapacağını ilan etmiştir.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü 9 kişi çevre temizlik işçisi alımı yayımlandı. Başvuracaklar en az ilköğretim mezunu olması ve TYP ilan numarası 272904 olarak verilmiştir.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü 30 kişi TYP çevre temizliği personeli alımını 272727 iş ilan numarası ile alım yapmaktadır.

Başvuru yapacak aday açılan sayfa üzerine TYP numarasını yapıştırarak ilanlara ulaşabilirler. 

Farklı şehir ismi yazarak (eğer o şehirde alım varsa) o şehrin alım ilanlarına ulaşabilinir. 

Alımlar İŞKUR TYP olarak yapılıyor.

TYP alımı başvuru için tıklayın


Yorumlar