Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR üzerinden İlköğretim Mezunu Bekçi Alımları Yapılacak!

İŞKUR üzerinden İlköğretim Mezunu Bekçi Alımları Yapılacak! İŞKUR üzerinden üzerinden kamu kurumları yanı sıra özel firmalara yapılacak personel alımları açıklanmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu bekçi alımları yapılacak.

Abone ol
Abone ol 05 Haziran 2019 02:22

İŞKUR üzerinden İlköğretim Mezunu Bekçi Alımları Yapılacak! 

iŞKUR üzerinden üzerinden kamu kurumları yanı sıra özel firmalara yapılacak personel alımları açıklanmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden en az ilköğretim me

Kamu kurumlarına Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımları için duyurular Polis Akademisi Başkanlığı üzerinden yapılmakta. Daha önce başvuru yapan adaylar sağlık ve evrak teslimi işlemleri ile ilgili süreçleri devam ediyor. Yeni çarşı ve Mahalle Bekçisi alımları olduğunda okuyucularımıza aktarmaya devam edeceğiz. Diğer yandan, İŞKUR üzerinden ilan edilen bekçi alım ilanlarına yenileri eklendi. Bu alımlarda adayların herhangi bir iş tecrübesine sahip olmadan başvuru yapabilecekleri belirtildi. Milli istihdam projesi kapsamındaki personel alımlarında 2 Haziran tarihi itibari ile Türkiye genelinde tecrübesiz, tecrübeli, okur yazar, ilköğretim orta öğretim lise yüksek okul mezunlarına uygun olarak 53 bin açık iş ilanı bulunuyor. Bu alımlardan bekçi alım ilanlarına detaylar belli oldu.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların başvurularda en az 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekli olacak. 19 yaşını tamamlamış olmak, eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olmak, tecrübeli ya da tecrübesiz şartları taşımak, Tercihen askerliğini yapmış olmaları, vardiya çalışma esaslarına uygun olmaları, başvuru detaylarında belirtilen son başvuru tarihinden önce başvurularını tamamlamış olmaları gerekli olacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI;

Başvurular İŞKUR üzerinden e-şube aracılığı ile yapılabilecek. Diğer yandan İŞKUR şubelerinden iş ve meslek danışmanları aracılığı ile başvuru yapılabilecek. Aşağıdaki bağlantıyı yeni pencereden açmak ardından bağlantıda çıkan ilan detaylarını incelemek ve başvuru yapmak yeterli olacaktır.

İlanlara erişmek için TIKLAYIN




iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.



Yorumlar