Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR üzerinden1660 Silahlı Silahsız Güvenlik Görevlisi Alınıyor

İŞKUR üzerinden yayımlanan güvenlik görevlisi personel ilanlarını sizler için derleyerek haberimize yansıttık. Silahlı ve silahsız pek çok şart ile güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı, detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 03 Ekim 2018 15:12

İŞKUR birçok vatandaşı iş sahibi yapmaya devam ediyor. Resmi İnternet sitesi üzerinden yayımladığı güvenlik görevlisi ilanlarına göre farklı kurumlarca toplamda 1660 güvenlik görevlisi alımı yapılacağını açıkladı. Yayımlanan personel ilanlarına göre farklı kurumların bünyesinde çalışcacak en az ilköğretim ve üstü öğretimlerde mezun olmuş adaylara şans verilecek. Bazı ilanlarda adayların silah tutma belgesi olup olmamasının dikkate alınmayacağı bildirildi. 

POZİSYON DETAYLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan güvenlik görevlisi başvuru ilanları için belirlene en önemli şartın adayların ikamet ettikleri yere göre başvuru yapmaları bu yüzden adaylar bulundukları illerde ki açılan güvenlik görevlisi alım ilanlarına başvuru yapabilmektedirler. Güvenlik Görevlisi Alım ilanı yapan şehirler şöyledir; " İstanbul, Aydın, Kırklareli, Denizli, Giresun, Karaman, Bursa, Kocaeli, Mersin, Düzce, Gaziantep, Ankara, Manisa, Çorum, Antalya, Karabük, Çankırı, Yozgat, Sakarya ve belirlenen iki ilan içinde tüm Türkiye'de" güvenlik görevlisi başvurusu yayımlandı. Adayların kendi illerindeki güvenlik görevlisi ilanlarına başvurmaları gerektiği belirtildi. Başvuru ilanı yayımlanan illerde genel güvenlik görevlisi olarak 1552 personel alınacağı açıklanırken, silahlı güvenlik görevlisi olarak 94, silahsız güvenlik görevlisi olarak ise 32 personel elemanı alınacağı açıklandı.

BAŞVURU DETAYLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan farklı kumların kendi bünyesinde çalıştırmak üzere alacağı güvenlik görevliler için her kurum kendi özel şartlarını belirlemiştir fakat tüm kurumlar için belirlenen genel şartlarda özel şartlar kadar önemlidir. Belirlenen genel şartlar; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil belgesinin temiz olması, güvenlik soruşturmasından olumlu puan almak, kurumların belirlediği özel şartları barındırmak" adaylardan istenilen genel şartlardandır.

Başvuru yapacak olan adaylar için belirtilen bir başka konu ise; genel ve özel başvuru şartlarını sağlamayan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı açıklanmıştı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

İŞKUR üzerinden yayımlanan başvurular için öncelikle İŞKUR sistem bilgileriniz ile giriş yapabilir ardından arama bölümünden başvuru yapmak istediğinizi pozisyonu yazarak güvenlik görevlisi ile ilgili tüm ilanlarını karşınızda görebilirsiniz.




Yorumlar