Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden Zabıta, Zabit Katibi ve Sosyal Çalışmacı Alımı Gerçekleştirilecek

İŞKUR üzerinden Hukuk Bürosuna Zabıt Katibi alımı yapılacağı duyuruldu. Bu ilan için adayların aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. İlana başvuru süresi 15 Nisan'da sona eriyor.

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2019 22:23

Adalet meslek yüksek okulu mezunu veya öğrencisi, Hukuk derslerinde başarılı, 10 parmak klavye başarısı yüksek word, excel iyi derecede bilen Kendini ifade edebilen ve iletişimi becerisine güvenen, İş bitirme başarısı yüksek olan ekip arkadaşları bekliyoruz. Ayrıca adayların 18 yaşından büyük olması 35 yaşından küçük olması isteniyor.

İŞKUR ÜZERİNDEN ZABITA ALIMI

İŞKUR üzerinden yayımlanan Zabıta alım ilanı en az ilkokul mezunu olmak şartıyla. 11 Nisan tarihinde İŞKUR'da yayımlandı ve başvurular aynı gün gece saat 23.59'da sona ereceği ilan edildi.

İlana başvurular elektronik ortamda yapılabilecek. Kurum Zabıta Memuru alımı için yayımladığı başvuru kılavuzunda adayların erkek olmasını, görevini yapmaya engel sağlık sorunların bulunmamasını, en az 25 yaşında olmasını ve 40 yaşından küçük olmasını talep ediliyor.

İŞKUR ÜZERİNDEN SOSYAL ÇALIŞMACI ALIM İLANI

İŞKUR üzerinden yayımlanan diğer bir ilan ise Sosyal Çalışmacı alım ilanı iki farklı firma tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların Tranbzon ve Ankara'da yapılacağı ilan edildi.

Yaşlılara yönelik sosyal aktiviteler düzenleyerek katılacak, resmi kurum ve kuruluşlarla yazışmaları yürütebilecek, dosyalama ve kayıt tutma gibi düzenleyici çalışmaları yapabilecek sosyal çalışmacı sosyal hizmet uzmanı istihdam edilecek.

Güleryüzlü, enerjik, kişisel bakımına özen gösteren, diksiyonu düzgün, insan ilişkilerinde saygı ve ölçü çerçevesinde iletişim kurabilen, empatik yaklaşıma sahip kişiler aranmakta.


Yorumlar