Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden Veri Giriş Elemanı ve Hasta Kabul Kayıt Görevlisi Alınacak

Türkiye geneli çok sayıda şehirde faaliyet gösteren özel sektör firmaları ve özel sağlık kuruluşlarının yayımladıkları bu ilanlarda yer alan iki kadroya dair detaylar ise şu şekilde,

Abone ol
Abone ol 12 Mayıs 2019 22:16

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan ilanlara göre özel sektör firmalarına Veri Giriş Elemanı alımı yapılacak.

Bu kadro için yayımlanan ilan sayısı ise 10. Bu kadroya ek olarak özel sağlık kuruluşları ilan edilen Hasta Kabul Kayıt Personeli kadrosu için yayımlanan ilan sayısı ise 42.

Alım Yapılacak Şehirler:

Veri Giriş Elemanı ve Hasta Kabul Kayıt Personeli kadroları için yayımlanan ilanları yayımlayan kuruluşların bulunduğu şehirler.

Veri Giriş Elemanı kadrosu için yayımlanan ilanlar; İstanbul, Ankara, Kocaeli, İzmir, Balıkesir ve Bursa'da yapılacak.

Hasta Kabul Kayıt Personeli kadrosu için yayımlanan ilanlar ise Kocaeli, Eskişehir, İstanbul şehirlerinde yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu iki kadro için yukarıda yer alan şehirlerde yapılacak alımlara başvuru yapacak adayların sağlamaları çok sayıda koşul bulunmakta

Bu koşulları ilanları yayımlayan firmaların kendi kurumlarına ve alım yapacakları kadrolara göre belirledikleri şartlardan meydana geliyor. Bu şartları sağlayan adaylar ilanlara başvuru yapabiliyorlar.

Bu çerçevede yayımlanan ilanlarda yer alan genel başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak"

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlanlara başvuru yapacak adaylar kurumların bildirdiği şekilde başvurularını yapacaklar. Bu kapsamda adaylar başvurularını ya İŞKUR üzerinden

yapılacak.

Veri Giriş Elemanı için TIKLAYIN

Hasta Kabul Kayıt Personeli İçin TIKLAYIN


Yorumlar