Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden Üç Belediyeye İlköğretim Mezunu Personel Alımı İlanı Yayımlandı!

İŞKUR ÜzerindenÜç Belediye İlköğretim Mezunu Personel Alımı İlanı Yayımlandı! Türkiye İş Kurumu resmi İnternet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlara göre 3 Belediye bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Başvuru şartları ve başvuru bilgileri haberimizde yer almaktadır.

Abone ol
Abone ol 10 Ekim 2018 18:15

İŞKUR ÜzerindenÜç Belediye İlköğretim Mezunu Personel Alımı İlanı Yayımlandı!

Yayımlanan ilanlara göre belediyeler farklı pozisyonlarda personel alımıgerçekleştirecekler. Söz konusu ilanlara Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde yayımlanmış olup, İşin olsa ekibi olarak sizler için yayımlanan bu ilanları derledik ve sizlere sunuyoruz. Söz konusu geçen bu üç belediye En az ilköğretim mezunupersoneller alacak. İlgili ilanlar için detaylı bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

İLAN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kamu Kurumları: Eleşkirt Belediye Başkanlığı, Van Büyükşehir Belediyesi ve Mucur Belediye Başkanlığı

Toplam Açık İş Sayısı: 5

İşveren Statüsü: Kamu

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Süreli

ALIM YAPACAK BELEDİYELER:

Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanan ilanlara göre, üç belediye toplamda 5 kişilik kadro ile alım yapacak ve adaylardan bazı nitelikler aranacaktır. Bu nitelikleri taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler. Buna göre adaylardan, En Az Öğrenim seviyesi ilöğretim ve En fazla Öğrenim seviyesi ilköğretim olarak belirtilmiştir. 

Ayrıca alım yapacak olan bu belediyeler adayların Eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu taşıyıp taşımaladıklarına göre yazılı, sözlü veya uygulamalsı sınav yapacaklardır.

Buna göre, Mucur Belediye Başkanlığı İlaçlamacı (Bitki Zararlıları ile Mücadele), Van  Büyükşehir Belediyesi Terörle Mücadelede yaralanan ( TMY ) kapsamında 3 Kamyon Şoförü ve Eleşkirt Belediye Başkanlığı ise, 1 Et ve Et Ürünleri İşletmecisi pozisyonlarında alım yapacaklarıdr.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve adaylara başvuru için 10 günlük başvuru süresi verilmiştir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 18 Ekim 2018 tarihine kadar İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. İşkur resmi internet sayfası üzerinden başvuru yapacak adaylar için aşağıda İlan numaralarını paylaştık.

Eleşkirt Belediye Başkanlığı İlan No: 00004678384

Van Büyükşehir Belediyesi İlan No: 00004678444

Mucur Belediye Başkanlığı İlan No: 00004679666


Yorumlar