Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: TYP Kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Okullara Güvenlik Görevlisi Alımı Gerçekleştirecek

Yeni haftanın ilk gününde İŞKUR üzerinden yayımlanan Toplum Yararına Program alım ilanları 4 farklı şehir için yapılacak.

Abone ol
Abone ol 08 Nisan 2019 18:34

TYP personel alım ilanları İstanbul, Bolu, Yozgat ve Adıyaman. Söz konusu bu alım ilanlarında en çok alım ilanı; Adıyaman ve ilçeleri için yayımlandı.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yayımlanan TYP personel alım ilanlarında İstanbul Zeytinburnu için 10 Güvenlik Görevlisi alımı yapacak. Bunun yanında Adıyaman Merkez için MEB Bakım Onarım kadrosu için 345 personel alım ilanı yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayımladığı TYP ilanlarının yanında ayrıca çok sayıda kurum Çevre Temizliği, Ağaçlandırma, Kamusal Alt Yapının Yenilenmesi pozisyonlarında personel alımları yapılacak.

Bu kurumlar arasında İl Orman Tarım Müdürlükleri, Çalışma Müdürlükleri, Orman İşletmeler, İl Özel İdareleri, İl ve İlçe Müftülükleri, Sağlık Müdürlükleri, belediye başkanlıkları, İl Aile Bakanlığı Birimleri, Valilikler, Kaymakamlıklar bulunuyor.

TYP İLANLARINA BAŞVURU ŞARTLARI

TYP ilanlarına başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları standart şartlardan oluşur. Kurumlar TYP ilanları özel taleplerde bulunmazlar. İŞKUR üzerinden bildirilen bu koşullar ise şunlar.

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşından büyük olmak, İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmak, emekli, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç), TYP’den yararlanılmaya başlanan gün itibarıyla Sosyal Yardım Bilgi sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada herhangi bir nakdi sosyal yardım almıyor olmak ve talep edilen yaş aralığında olmak.

TYP İLANLARI İÇİN BAŞVURU SÜRECİ

Toplum Yararına Program kapsamında yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar iki şekilde başvurularını kurumlara bildirebilirler.

Kurumların TYP ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR İl veya İlçe Müdürlüklerine giderek bizzat başvuru yapabilirler.

Şahsen başvuruda bulunmak istemeyen adaylar başvurularını İŞKUR'un web sayfasına üye olduktan sonra internet üzerinden yapabilirler.

TYP İLANLARINA NASIL ULAŞILIR?

Aşağıda verilen bağlantıya Tıklayın, Hiçbir bölümü doldurmadan direkt olarak Ara butonuna basın, Şehre göre arama yaparak aramayı daraltabilirsiniz.

İŞKUR TYP ilanlarına ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar