Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: TYP Kapsamında Devlet Kurumlarına Personel Alımı Yapılacak

Türkiye geneli farklı şehirlerde ve ilçelerde bulunan kamu kurumları personel alımları devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 05 Nisan 2019 20:35

Toplum Yararına Program kapsamında yayımlanan personel alım ilanları 4 şehir İstanbul, Yozgat, Aydın ve Elazığ'da bulunan kamu kurumlarınca duyuruldu.

İl Tarım Müdürlükleri, İl Özel İdareleri, İl ve İlçe Müftülükleri, Sağlık Müdürlükleri, Üniversite Rektörlükleri, İlan yayımlayan belediye başkanlıkları, İl Çalışma Müdürlükleri, Valilikler, Kaymakamlıklar bulunuyor.

TYP PERSONEL ALIM İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

Toplum Yararına Program kapsamında belirli süreli olarak devlet kurumlarında çalışmak isteyen adayların sağlamaları gereken bazı başvuru koşulları bulunuyor.

Devlet kurumlarında TYP kapsamında çalışmak isteyen adayların sağlamaları gereken ilk koşul Türk vatandaşı olma şartı.

Bu şartı sağlayan adaylardan daha sonra Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşından büyük olmak, İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmak, emekli, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmak, gibi koşullar aranıyor.

Bunun dışında TYP personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların öğrenci olmaması istenir. (açıköğretim öğrencileri hariç), TYP’den yararlanılmaya başlanan gün itibarıyla Sosyal Yardım Bilgi sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada herhangi bir nakdi sosyal yardım almıyor olmak ve talep edilen yaş aralığında olmak.

İlanlara ulaşmak için;

Aşağıda verilen bağlantıya Tıklayın

Hiçbir bölümü doldurmadan direkt olarak Ara butonuna basın.

Şehre göre arama yaparak aramayı daraltabilirsiniz.

İŞKUR TYP ilanlarına ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar