Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: THY 49 Personel Alımı Gerçekleştirecek

Türk Hava Yolları Teknik Anonim şirketi tarafından İŞKUR ilanı ile 49 kişi en az lise mezunları arasından engelli adayların başvurabileceği büro memuru alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2019 11:20

THY 00004850787 İŞKUR ilanları numaralı Pendik Hizmet Merkezi ilanı ile Türk Hava Yolları Teknik Anonim Şirketi bünyesine 49 engelli büro memuru personel alımında adayların bayan ve erkek en 18 yaş en çok 45 yaş aralığında olan kişiler olması, erkek adaylar için askerliğini fiilen yapmış muaf veya tecilli olması, bağlı bulunduğu ünite tarafından yapılan faaliyetlerin gerektirdiği yazışma, haberleşme, dosyalama ve arşivleme işlerinin yürütülmesi işlerini yapabilecek personel olması tercihen İstanbul ilinde ikamet etmesi gerekmekte.

İlgilenen adayların CV (Özgeçmiş) teknik kariyer elektronik posta adresine göndermesi ve başvurularını İŞKUR hizmet binalarından veya internet üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir. 

İnternet üzerinden başvuru yapan adayların başvur butonuna tıkladıktan sonra işveren ile irtibata geçmesi gerekmekte.

İŞKUR ilanı 25 Şubat 2019 tarihinde yayınlanmış olup başvuru süresi 2 gün ile sınırlı olup 27 Şubat 2019 tarihinde sona erecektir.


Yorumlar