Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR üzerinden Tecrübeli, Tecrübesiz Lise Mezunu 2 Bin Güvenlik Görevlisi Alınacak! İşte şartları

Türkiye genelinde özel firmaların güvenlik personeli açığını gidermek için silahlı ve silahsız özel güvenlik görevlisi alınacak. En az lise mezunu güvenlik görevlisi alımlarında başvurular başladı! Başvuru şartlarının nerler olduğunu öğrenmek için haberimize bakın

Abone ol
Abone ol 10 Eylül 2018 01:10

İŞKUR üzerinden Tecrübeli, Tecrübesiz Lise Mezunu 2 Bin Güvenlik Görevlisi Alınacak! İşte şartları

Türkiye İş Kurumu üzerinden özel firmaların personel alımları yayımlanmaya devam ediyor. Buna göre işin olsa ekibi olarak İŞKUR güvenlikçi alımlarını aktarmaya devam ediyoruz. Bilindiği gibi Emniyet Genel Müdürlüğü'nün özel güvenlik hizmetlerinin uygulanması hakkındaki çıkarmış olduğu yasal düzenlemeler kapsamında firmaların özel güvenliğini sağlanması için personel görevlendirebilmekte. Silahlı güvenlik görevlileri ile silahsız güvenlik görevlilerinin çalıştırılması yapılabilmekte. İŞKUR personel istihdamında önemli ölçüde görev üstlenmekte. İŞKUR üzerinden açıklanan ilanlara başvurularda ise Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından izin verilen şartları taşımak gerekiyor. Buna göre bazı başvuru şartlarını taşımak bu kadrolara başvuru yapabilmek için gerekli olmakta.

BAŞVURU ŞARTLARI;

İŞKUR üzerinden alınmaya devam eden özel güvenlik personel alımlarına başvuru yapabilmek için yaş şartında en az 18 yaşını tamamlamış olmak gerekiyor. Özel güvenlik hizmetleri kanunu ve diğer yönetmelik mevzuatlarında yer alan hususlara uygun olarak alınmış olan silahlı/silahsız güvenlik sertifikasına sahip olmak gerekiyor. Bu pozisyonda görev yapanlar genel olarak vardiyalı çalışmaktalar. Vardiyalı çalışmaya uygun olan adayların başvuru yapmaları gerekmekte. Diğer başvuru şartları için aşağıdaki belirtilen linki tıklamak ve başvuru ilanın detaylarını incelemek gerekmektedir.

9 Eylül tarihi itibari ile 2 Bin 199 güvenlikçi alımı yapılacak 146 ilan güvenlik görevlisi yayımlandı. Adayların başvurularda tecrübeli veya tecrübesiz olarak başvuru yapabileceği bir çok ilan bulunuyor. Eğitim düzeyinde en az lise mezunu olan adaylarda başvuru hakkına sahip olabilirler. Başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklamak ardından işkur e-şube üzerinden giriş yapmaları gerekiyor. Son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamak gerekli olacaktır.



Başvuru için için burayı TIKLAYIN


Yorumlar