Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Sosyal Hizmetler ve Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Gerçekleştirecek

Türkiye İş Kurumu yayımladığı bir duyuru ile Suriyeli ve Türk vatandaşları arasından personel alımı yapacağını duyurdu. Bir proje kapsamında yapılacak olan personel alımları Danışman pozisyonlarına yapılacak.

Abone ol
Abone ol 08 Nisan 2019 21:44

Kurum İstanbul, Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa şehirlerinde bulunan İŞKUR birimlerine Mali Yönetim Danışmanı kadrosu için 4 kişi, Satın Alma ve Sözleşme Yönetimi Danışmanı kadrosu içinde 4 kişi alacak.

Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Türk Vatandaşları İçin İstihdam Desteği Projesi'' çerçevesidnde gerçekleştirilecek alımlarda yabancı dil şartı ön plana çıkıyor.

İŞKUR adayların Türkçeyi sözlü ve yazılı olarak akıcı kullanabilmelerini tercihen İngilizceyi sözlü ve yazılı olarak akıcı kullanabilmek ve belgelemelerini talep ediyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında bir proje kapsamında yapılacağı bildirildi. Alımlar tek bir pozisyondan olacak. Sağlık Bakanlığı ilanında teknik dil tercümanı alımı yapacağını belirtti.

İlana göre bakanlık ''Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi'' kapsamında personel alımları yapacak. Bakanlık tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre söz konusu alımlara üniversitelerin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği veya Mütercim-Tercümanlık bölümlerinden mezun adaylar başvuruda bulunabilecek.

SOSYAL HİZMET PERSONEL ALIMI

Sosyal Hizmetler Bakanlığı yayımladığı personel alım ilanında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesine personel alımı yapacağını duyurdu.

En az 60 KPSS puan şartıyla yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların, üniversitelerin lisans eğitimi veren ilgili bölümlerinden mezun olmalarını istiyor.


Yorumlar