Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Şehir Hastanelerine Personel Alımı Yapılacak

Bazı şehirlerde şehir hastanelerin yapımı devam ederken bazı şehirlerde ki hastaneler hasta kabulüne başladı.

Abone ol
Abone ol 11 Mart 2019 15:21

Bu çerçevede hizmet vermeye başlayan bu hastanelere personel alımları yapılacak. Hastanelere personel alımlarında öncelikle kapatılan hastanelerde ki personeller aktarılacak eksik pozisyonlara alımlar olacak.

ŞEHİR HASTANELERİNE PERSONEL ALIMLARI OLACAK 

Şehir Hastanelerine personel alımlarına dair açıklama en yetkili isim olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. 

Bakan koca bu hastanelere hem sağlık personeli hemde destek personeli alımı yapılacağını ifade ettiği konuşmasında şu açıklamaları yapmıştı. 

Ankara Şehir Hastanesi'nde hasta kabulüne bugün itibariyle başlandı. Bilkent Şehir Hastanesinde 7 bine yakın sağlık personeli olmak üzere toplam 12 bin kişi istihdam edilecek.

AÇIK POZİSYONLAR VE KONTENJAN BİLGİLERİ

Sağlık Bakanlığı bünyesine şehir hastanelerine yapılacak olan personel alımlarına dair ilan edilen o açık kadrolar

664 hasta yönlendirme ve danışma(tıbbi sekreter, resepsiyon, refakat, hasta taşıma), 55 çağrı merkezi görevlisi, 313 oda destek personeli 500 mutfak personeli(aşçı, aşçı yardımcısı, kepçeci, bulaşıkçı, meydancı, depo personeli 978 temizlik personeli (hastane ve hastanede temizlik süreçleri) 450 hastane güvenliği 62 otopark personeli alımları gerçekleştirilecek. 

AÇIK KADROLARA ALIMLAR İŞKUR ARACILIĞIYLA OLACAK

Sağlık Bakanlığı, Şehir Hastanelerine personel alımlarıTürkiye İş Kurumu üzerinden yapacak. İlanların ne zaman yayımlanacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. 


Yorumlar