Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Nisan Ayında Binlerce Büro Memuru ve İşçi Alımı Yapılacak

Büro işçisi alımı için en az ilkokul mezunu, büro memuru kadrosu için ise en az lise mezunu adaylar başvuruyu hem kamuya hemde özel sektöre yapabilecek.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2019 21:14

İlanlara göre çok sayıda şehir için ve ülke geneli yayımlanan alımlara dair kadro dağılımı ise şu şekilde

Büro İşçisi pozisyonu için 132, Büro Memuru (Genel) pozisyonu için 557 Büro Memuru (İdari İşler) pozisyonu için 10 Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı pozisyonu için 96, Diğer Büro Memurları pozisyonu için 151, İdari Büro Görevlisi pozisyonu için 1, İstatistik Büro Elemanı pozisyonu için 1, Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) pozisyonu için 287 alım ilanı yayımlandı.

BAŞVURU KOŞULLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar ile adaylara duyurulan alımlar için her kurum yada firma kendisine göre özel koşullar talep ediyor.

Bazı firmalar Büro Memuru (genel) kadrosuna en az lise mezunu personel alımı yapacağını ilan ederken bazı firmalar ise aynı kadro için yabancı dil bilen lisans mezunu adayların başvurularını kabul ediyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'ind maddesinde belirtilen şartları taşımak. Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak şartıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.

Bu şartların dışında adayların sağlamaları gereken öğrenim, deneyim, yaş ve sertifika gibi şartlarda bulunuyor.

İLANLARA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvuru şekli adaylar işkur üzerinden ilanlara ulaştıktan sonra başvuruyu gerçekleştirebilir.

İlanlara Ulaşmak için;

Aşağıda yer alan resimdeki alan yukarıda yer alan kadrolardan hangisine başvuru yapacaksanız adını yazın ara butonuna basın.

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar