Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden Memur Alım Başvurularında Bugün Son Gün

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü memur alım sürecinde bugün son gün başvurular 18 Ocak Cuma günü sona erecek. Hala başvuru yapmayan adaylar varsa 18 Ocak’a kadar başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.

Abone ol
Abone ol 18 Ocak 2019 21:53

Sınavlar ise Şubat ayında Ankara Yenimahalle'de İŞKUR Genel Müdürlüğü binasında yapılacak. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü istihdam uzman yardımcılığı giriş sınav sonuçlarına göre 35 uzman yardımcısı alımı yapacak.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Türkiye İş Kurumu Merkez teşkilatında sözlü sınav ile 35 memur alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların KPSS ye girmiş ve en az 80 puan almış olması gerekiyor. 

Ayrıca 35 yaşını doldurmamış olmaları üniversitelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İktisat, Kamu Yönetimi/Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Maliye ve Endüstri Mühendisliği ile bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından kabul edilen yabancı fakülte veya yüksekokullardan olmaları şartı var. Bu başvuruların da 18 Ocak 2019 tarihinde sona erecek başvurular İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden www.iskur.gov.tr yapılacak duyurular bölümüne başvuru sayfası yer alıyor.


Yorumlar