Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Lise, Önlisans Lisans Mezunu Danışma Memuru ve Hasta Danışmanı Alımı Yapılacak

Çeşitli meslek gruplarında yapılan alımlarda Türkiye geneli farklı şehirlerde bulunan kurum ve firmalarca yapılmakta.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2019 18:10

İŞKUR üzerinden yer alan alımlardan bir tanesi Danışma Memuru kadrosu. Bu kadro için 51 personel alımı yapılacak.

Alımların yapılacağı şehirlerin listesi şu şekilde; Bursa, Diyarbakır, İstanbul, Kocaeli, Antalya ve Tekirdağ. Alımlarda ayrıca bir ülke geneli olarak yayımlandı.

İŞKUR üzerinden adaylara duyurulan diğer ilana göre sağlık kuruluşları Hasta Danışmanı kadrosuna personel alımları yapılacak.

Bu alımlarda toplam 13 personel istihdamı gerçekleştirilecek. Alımlarda yer alan bilgilere göre bu kadroya yapılacak alımlar 2 şehre gerçekleştirilecek. Bu şehirler İstanbul ve Ankara.

BAŞVURULAR İÇİN TALEP EDİLEN KOŞULLAR

Hasta Danışmanı ve Danışma Memuru kadrolarına yapılacak olan alımlara başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan şartları sağlamalılar.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

BAŞVURU SÜRECİ VE ŞEKLİ

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla adaylara duyurulan personel alım ilanları gün aşırı güncelleniyor. Personel alım sayısı, alım yapılacak şehirler sürekli güncelleniyor.

İlanlara başvuru yapacak adaylar aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden ilanları görüntüleyecekler. İlanları inceleyen adaylar kendilerine uygun alımlara ilanı yayımlayan kurum yada firmanın belirlediği şekilde başvuru yapacaklar.

Danışma Memuru alım ilanları için TIKLAYIN

Hasta Danışmanı alım ilanları için TIKLAYIN


Yorumlar