Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR üzerinden Lise Mezunu 1.531 Okul Servis Rehberi Alınacak! Başvurular nasıl yapılacak?

İŞKUR üzerinden Lise Mezunu 1.531 Okul Servis Rehberi Alınacak! İŞKUR üzerinden okul servis rehberi personelleri alım ilanı yayımlandı. Türkiye genelinde 1531 servis rehberi alımı yapılacak. Son zamanlarda hızla artan mesleklerden bir tanesi olan servis rehberi nasıl olunur Başvurular nasıl yapılır? Tüm ayrıntılar haberimizde.

Abone ol
Abone ol 24 Ekim 2018 10:28

İŞKUR üzerinden Lise Mezunu 1.531 Okul Servis Rehberi Alınacak! Başvurular nasıl yapılacak?

İŞKUR üzerinden rekor düzeyde personel alımları devam ederken, iş arayan vatandaşlar için yeni meslek haline gelen servis rehberi alımları için 1531 açık iş ilanı bulunuyor. Yeni mevzuat düzenlemelerine göre okullarda servis ile öğrenci taşımacılığı esnasında görevlendirilecek olan personeller eğitim düzeyinde lise mezunu olmaları yeterli olacak.

Özellikle büyük şehirlerde muhtelif semt ve okullarda ilköğretim çağında bulunan, okul öncesi öğrenimine devam eden öğrencilerin okullarında genelliklede part time zamanlarda alımlar yapılacak ve adaylar belli saatler arasında görev yapabilecekler.

SERVİS GÖREVLİSİ ALIMI;

Servis görevlisi personel alımlarından bir tanesi olan İstanbul İli Üsküdar, Kadıköy, Ataşehir semtlerinde görevlendirilmek üzere 1500 alım yapılacak adaylar İşkur’da toplu olarak görüşülecek. Başvuru yapacak adayların lise mezunu ve 1300 kişi için bayan alım yapılacağını belirtildi. Görev yapacak adayların ne kadar ücret alacağını da ilan detaylarında belirtildi. İlana erişmek için burayı TIKLAYIN Diğer servis görevlisi personel alımlarına erişmek için açık iş ilanları sayfasından meslek alanına servis rehberi (okul) yazar aratmak yeterli olacak.


Yorumlar