Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı iki ayrı noktada kazı çalışmaları için personel alımı yapacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı İŞKUR üzerinden personel alım ilanı yayımladı! Kültür ve Turizm Bakanlığı kazı çalışmalarında görevlendirmek üzere vasıflı ve vasıfsız pozisyonlarda çalıştırmak üzere 33 personel alımı için ilan yayımladı. Detayları ve gereken şartları haberimizde bulabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 23 Eylül 2018 00:51

 İŞKUR üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı iki ayrı noktada kazı çalışmaları için personel alımı yapacak! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İŞKUR üzerinden yayımladığı ilan ile farklı kazı çalışmalarına vasıflı ve vasıfsız 33 personel alacağını duyurdu. Geçici işçi pozisyonunda yer alacak kamu personeli alımı için adayların ilanda belirtilen şartları taşıması ve ilan son başvuru tarihine kadar istenen evrakları teslim etmesi gerekiyor.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla ili Marmaris Bozukkale Sualtı Kazısı Başkanlığı ve Milas Beçin Kazı Başkanlığı’nda devam eden kazılarda çalıştırmak üzere İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanda 3 sanat tarihçisi, 2 arkeolog, 3 dalgıç, 2 mimar ve 23 vasıfsız işçi alacağını belirtti.

VASIFSIZ PERSONEL ALIMI İÇİN ŞARTLAR NELERDİR?

Kültür ve Turizm Bakanlığı Muğla’da devam eden kazılarda alacağı personeller için vasıflı ve vasıfsız personeller için farklı şartlar açıkladı. Buna göre vasıfsız personel alımına başvuracak adayların kazı çalışmalarının yapıldığı yer veya yakın köylerde ikamet etmesi gerekiyor.  Öte yandan diğer koşullar ise adayların en az okuryazar olması ve 18 yaşından büyük olması gerekiyor. Vasıfsız personel alımında aranan şartlarda dikkat edilecek şartlardan biri de kazı çalışmalarında istenen beden gücüne dayalı işleri yapabiliyor olmak ve en az 1 yıl deneyimli olmak gerekiyor.

VASIFLI PERSONEL ALIMI İÇİN ŞARTLAR NELERDİR?

Marmaris Bozukkale Sualtı Kazısı Başkanlığı için yayımlanan ilanda vasıflı adaylar için aranan şartlar ise daha önce sualtı arkeolojik kazılarda ve araştırma projelerinde çalışmış olmak gerekiyor. Arkeoloji ve Tarih bölümünden mezun olmanın arandığı şartlardan bir diğeri de deniz ve arazi koşullarına uyum sağlamak ve iyi derece yüzmek bilmek. Milas Beçin Kazı Başkanlığı’nda görev alacak vasıflı personeller için de aranan özel şartlar daha önce arkeolojik kazılarda ve restorasyon projelerinde çalışmış olmak. Bölüm önkoşulu olarak Arkeoloji, Sanat Tarihi ve Restorasyon bölümlerinden mezun olmanın istendiği ilanda adayların arazi koşullarına uyum sağlaması isteniyor.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

Toplamda 33 personel alımı için adayların başvuru süresi içinde sabıka kaydı, nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah senedi, 2 adet fotoğraf isteniyor. Ayrıca adayların çok tehlikeli ve tehlikeli işlerde çalışabileceğine dair sağlık raporu alması istenen belgeler arasında. İlanlarda yer alan detaylı bilgiler ve resmi ilan metnine aşağıdaki linkleri kullanarak ulaşılabilirsiniz.

Marmaris Bozukkale Sualtı Kazısı Başkanlığı Personel Alım İlanı

Milas Beçin Kazı Başkanlığı Personel Alım İlanı






Yorumlar