Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden KPSS'siz ve KPSS'li 3 Bin Şoför ve Güvenlik Görevlisi Alım İlanı Yayınladı!

İŞKUR aracılığıyla birlikte yayınlanan şoför ve güvenlik görevlisi alım ilanları farklı kurumların bünyesi için yapılacağı açıklandı. Toplamda 2933 Şoför ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacağı açıklanırken yayınlanan ilan detaylarını sizler için araştırarak haberimize derledik...

Abone ol
Abone ol 11 Ekim 2018 23:57

İŞKUR Üzerinden KPSS'siz ve KPSS'li 3 Bin  Şoför ve Güvenlik Görevlisi Alım İlanı Yayınladı!

İŞKUR üzerinden yayınlanan güvenlik görevlisi ve şofor ilanlarına göre farklı kurumlar kendi bünyeleri için 2 bin 933 kişi için kontenjan ayrıldığını ifade etti. Yayınlanan başvuru şartları ve ilan detaylarını sizler için derleyerek haberimize yansıttık.

PERSONEL ALIMLARI YAPILACAK OLAN KADROLAR

Farklı kurumların bünyesinde yapılacak olan personel alımları için kurumların belirlediği pozisyonlar şu şekilde açıklandı; " Şoför-Yük, Yolcu Taşıma, Kamyon Şoförü, Tır- Çekici Şoförü, Kamyonet Şoförü, Traktör Şoförü, Makam Şoförü, Taksi Şoförü, Servis Şoförü, Otobüs Kaptanı, Güvenlik Görevlisi, Silahsız Güvenlik Görevlisi, Silahlı Güvenlik Görevlisi" personel alımı yapılacak olan pozisyonlar başvuru yapacak adaylara sunuldu.

BAŞVURU ŞARTLARI

Her kurum için farklı şekilde belirlenen özel şartlar olsa da adaylardan talep edilen genel başvuru şartları şu şekilde; " Eğitim seviyelerinden mezun olunması, erkek adayların askerlik sorunu kalmaması, kadrolu ve vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurması, ikamet şartını barındırması, istenilen eğitim seviylerinden mezun olması, KPSS şartını sağlaması (istenilen kurumlar)" gerekli başvuru şartlarındandır.

ADAYLAR BAŞVURULARINI NASIL YAPICAKLAR

İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alım ilanları yine İŞKUR üzerinden yayınlanacağı açıklandı. Yayınlanan ilanlara başvuru yapmak için öncelikle sisteme üye bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra arama yerine başvuruda bulunmak istediğiniz ilanı yazınca karşınıza çıkan ilanlara başvuru da bulunabilirsiniz. 


Yorumlar