Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: KPSS Şartsız Belediyelere Personel Alımları Yapılacak

23 Şubat 2019 tarihinde İŞKUR tarafından daimi statüde KPSS’ siz en az ilkokul mezunları arasından daimi statüde Belediyelere personel alımları gerçekleşiyor. Adaylar başvurularını CV yöntemi veya şahsen başvuru yaparak neticelendirebilirler.

Abone ol
Abone ol 24 Şubat 2019 10:46

Bingöl, Yalova, Bursa ve Trabzon illerine bağlı belediye başkanlıkları İŞKUR ilanları üzerinden yayınlamış oldukları ilanlar ile Daimi statüde KPSS şartsız en az ilköğretim mezunu 29 işçi alımı yapılmaktadır.

Bingöl belediyesi (Tij Enerji) 25 İşçi alımı yapılmaktadır. Belediye personel alımı için başvuru yapacakların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. Vasıfsız beden işçisi işçi alımı daimi statüde yapılmaktadır. 

Personel alımına başvurular başlamış olup 27 Şubat 2019 Tarihinde sona erecektir. Adayların şahsen Tij Enerji kurumsala başvuru yapması gerekmektedir. İlgili firma Bingöl belediyesine ait olup sözlü mülakat tarihi 28 Şubat 2019 Tarihi olarak açıklanmıştır. Mülakat saat 14:00’ de başlayacaktır.

Teşvikiye Belediyesi (Yalova) 1 kişi Beden işçisi (Temizlik) elemanı alımı yapılmaktadır. Personel alımına en az ilköğretim mezunu erkek adaylar başvuru yapabilecektir. 

Belediye işçi alımı başvurular devam etmekte olup adayların 25 Şubat 2019 Tarihine kadar şahsen Teşvikiye belediyesi personele müracaat etmeleri gerekmektedir.

Keleş Belediyesi (Bursa) 1 kişi Şoför alımı yapılmaktadır. Şoför alımına başvuru yapacakların en az lise mezunu olması, en az B sınıfı sürücü belgesi ile SRC 2 – SRC 4 belgesi sahibi olan adaylar başvuru yapabileceklerdir. Başvuruların 25 Şubat 2019 Tarihine kadar keleş belediyesi personele şahsen yapılması gerekmektedir.

Arsin belediyesi (Trabzon) 1 kişi şoför ve 1 kişi temizlik işçisi olmak üzere 2 kişi alımı yapılmaktadır. Belediye şoför alımına başvuracakların B sınıfı ehliyete sahip olması şartı vardır. Son başvuru tarihi 25 Şubat 2019 olup adayların şahsen belediye personele başvuru yapması gerekiyor.

Bingöl belediyesi 25 işçi alımı ilan metni için tıklayınız

Teşvikiye Belediyesi ilan metni için tıklayınız

Keleş Belediyesi ilan metni için tıklayınız

Arsin belediyesi personel alımı ilan metni tıklayınız


Yorumlar