Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Kamuya ve Özel Sektöre 2239 Şoför ve Güvenlik Görevlisi Alınacak

İŞKUR üzerinden şoför alımı yapılacak alımlarda toplam 830 şoför alınacak. Güvenlik görevlisi kadrosu için personel alım 6 farklı pozisyonda yapılacak olup toplam 1409 personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 04 Nisan 2019 13:22

Şoför (Yolcu Taşıma) 150, Şoför-Yük Taşıma 452, Tır-Çekici Şoförü 88, Kamyon Şoförü 56, Kamyonet Şoförü 24, Makam Şoförü 12, Otobüs Kaptanı (Şoförü) 11, Minibüs Şoförü 9, Servis Şoförü (Okul) 9, Arazöz Şoförü 6, Taksi Şoförü 5, Traktör Şoförü 5, Kurtarıcı Araç Şoförü 3

İŞKUR'da Yayımlanan Güvenlik Görevlisi Kadroları

Güvenlik Görevlisi 1286, Güvenlik Görevlisi (Silahlı) 57, Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı 51, Güvenlik Görevlisi (Silahsız) 7, Güvenlik Amiri/Sorumlusu 4, Güvenlik Görevlisi (Eğitim Kurumları) 4.

BAŞVURU KOŞULLARI

İŞKUR üzerinden personel alımına başvuru yapacak adayların sağlamları gereken koşullar alım yapılacak kurum ve kadroya göre değişiyor.

Bazı kadrolar için en az ilkokul mezunu olmak yeterli olurken bazı kadrolara sadece üniversite mezunlarının başvuruları kabul ediliyor. Bu çerçevde adayların kendilerine uygun ilanları dikkatli incelemeleri gerekiyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Firmalar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

İLANLARA BAŞVURU DETAYLARI

Bazı kurumlar İŞKUR üzerinden başvuru kabul ediyor bazıları ise telefon numarası bırakıyor oradan iletişime geçilmesini istiyor. Bazı kurumlar da ilanda adres vererek şahsen başvuru yapılmasını istiyor.

İLAN METİNLERİNE ULAŞMAK İÇİN

1-) Adaylar öncelikle aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak İŞKUR İş İlanları sayfasına ulaşacaklar.

2-) Bu sayfa üzerinde hangi kadro için başvuru yapacaklarsa Meslek yazan bölüme o kadronun adını yazıp ara butonuna basacaklar.

3-) Şehre göre aramayı daraltabilirsiniz.

İŞKUR İş İlanları Sayfası İçin TIKLAYIN


Yorumlar