Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Kamuya İşçi ve Memur Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden kamu’ya resmi işçi ve memur alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 03 Mayıs 2019 18:54

İlkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabiliyor. Alımı EGM Polisevi, MEB Milli Eğitim Müdürlüğü ve Güzler sulama birliği yapıyor.

Muğla Fethiye Polisevi 00004958901 iş ilan numarası ile 7 kişi servis komisi alımı yapılacak.

En az ilköğretim, en çok lisans mezunu olmak, eğitim durumunu gösterir belge sunulacak. Adli Sicil Kaydı Belgesi sunulacak. Daha önceden  iş deneyimine sahip olması, sözlü ve uygulamalı mülakatta tercih sebebi sayılacak ve artı puan olarak değerlendirilecek. (Bu durumu SGK dökümü ile belgeleyecek.)

Kırşehir Güzler Sulama Birliği 00004958992 iş ilan numarası ile 1 kişi en az ilköğretim mezunu olması isteniyor.

Zirai sulamacı 1 kişi için 00004958920 iş ilan numarası ile en az ilkokul mezunu B sınıfı sürücü belgeli olanlar başvuru yapabiliyor.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı.

Yayınlanan ilana göre beden işçisi kadrosunda görevlendirmek üzere toplam 9 kamu işçisi alımı yapılacak.

Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 6 Mayıs 2019 tarihine kadar iş ilan numarasıyla birlikte İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvurularını yapmaları gerekmekte. Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004958507 olarak belirtilmiştir.

Beden işçisi alımı için adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, en az 18 yaşında olması, görevini devalı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi bulunmaması, en az ilköğretim mezunu olması gerekmekte.


Yorumlar