Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Kamu Kurumları Özel Sektör Firmaları Büro Memuru ve Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan bilgilere göre çoğunluğu özel sektör tarafından yayımlanan ilan sayısı 549. Bu alım ilanlarında hem engelli kadrosuna hemde normal personel kadrosu için ilanlar yer alıyor.

Abone ol
Abone ol 28 Nisan 2019 22:02

Büro Memuru kadrosu için başvuru yapacak adaylar başvurularını yapmadan önce hangi kurum yada firma için başvuruda bulunacaklarsa o kurumun ilanını dikkatli şekilde incelemeleri gerekiyor. Zira aynı kadro için farklı kurumlar farklı şartlar talep edebilir.

Büro Memuru (Genel) kadrosu için bazı firmalar lise mezunu olma şartı ararken bazı firmalar lisans ve belirli bölümlerden mezun adayların başvurularının kabul edileceğini duyurdular.

Bu çerçevede ilanlara başuru yapacak adaylardan talep edilen genel ve özel şartlar arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Her kadro için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartını sağlamak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inde maddesinde belirtilen şartları taşımak.

Kurumların belirlediği yaş aralığında bulunmak, 18 yaşından büyük olmak, Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak şartıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Varsa deneyim ve sertifika şartlarına haiz olmak ve Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak, koşulları bulunmakta.

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden Büro Memuru Genel kadrosu için yayımlanan ilanları inceleyebilirsiniz.

İŞKUR'da yayımlanan Büro Memuru (Genel) kadroları için TIKLAYIN


Yorumlar