Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: İstanbul Yeni Havalimanı 250 Personel Alımı Yapılacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan ilan ile bilgilendirme personeli olarak İstanbul yeni havalimanında çalışmak üzere 250 personel alınacaktır. Alınacak olan kişiler 25 Şubat 2019 tarihinde başlatılacak yeni projede istihdam edilecek.

Abone ol
Abone ol 11 Şubat 2019 21:22

İlanda başvuracak olan adaylarda aranan şartlar da belirtildi. Buna göre akıcı şekilde İngilizce konuşabilen, İstanbul sınırları içinde ikamet eden, iletişim kabiliyeti yüksek olan, vardiyalı çalışmaya engel durumu olmayan adaylar başvuru yapabilecektir. 

Ayrıca Arapça ve diğer yabancı dilleri bilenler tercih sebebi olacaktır. En az ilkokul en fazla yüksek lisans mezunu olan kişiler başvuru yapabilecektir.

Alınacak olan kişiler Beşiktaş İstanbul adresli yeni havalimanında çalışacaklardır. İş tanımı ise bilgilendirme personeli olarak havalimanı yolcu trafiğine yardımcı olmaktır. Alınan kişiler danışma görevlisi olarak istihdam edilecektir.

Başvuru Usulü; Başvurular İŞKUR üzerinden alınmaya başlamıştır ve 13 Şubat 2019 günü de dahil olmak üzere sona erecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden elektronik olarak başvuracaktır. Başvuru şartları tutan adaylar TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapıldıktan sonra online olarak ilana başvurulur. 

Şartları sağlayan adaylar mülakata çağrılır ve yabancı dil bilgisi dahil olmak üzere sınanır. Mülakatta başarılı olan adaylar, güvenlik soruşturmasından da geçerse göreve başlamaya hak kazanacaktır. Bu kapsamda 250 kişi alınacaktır.


Yorumlar