Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: HSK 45 İşçi Alımı Gerçekleştirecek

HSK 45 işçi alımı İŞKUR başvuru numaraları ve başvuru şekli ile Adaylar 22 Şubat 2019 tarihi bitimine kadar başvuru yapabilecektir.

Abone ol
Abone ol 18 Şubat 2019 21:17

HSK Temizlik görevlisi 21 kişi için adayların en az İlköğretim mezunu olması yeterlidir. Başvurular başlamış olup adayların son başvuru tarihi olan 22 Şubat 2019 Tarihine kadar İŞKUR iş ilanları ilan no 00004831624 ile İŞKUR sitesi üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir.

Sürekli işçi alımı Sıhhi tesisatçı 1 kişi liselerin sıhhi tesisat, ısıtma ve sıhhi tesisat, tesisat teknolojisi, tesisat teknolojisi, tesisat teknolojisi, tesisat bölümlerinden mezun olmak. 

Meslek Yüksekokulların; Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Doğalgaz Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi bölümlerinin birinden mezun olmak gerekmektedir. Başvurular 00004832655 ilan numarası ile yapılacaktır.

Elektrikçi 1 kişi liselerin elektrik, elektrik- elektronik, elektrik-elektronik teknolojisi, elektrik tesisatcılığı, endüstirel elektronik, elektronik bölümlerinden birinden mezun olmak. 

Yüksekokulların; Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik, Elektrik- Elektronik Teknikerliği bölümlerinin birinden mezun olmak gerekmektedir. Başvurular ilan no 00004833349 ile yapılacaktır.

Şoför (Yolcu Taşıma) 15 kişi alımında adayların herhangi bir ön lisans mezunu olması, en az B sınıfı sürücü belgesine başvuru tarihi itibari ile 3 yıldan fazla süredir sahip olması. 

Psikoteknik belgesine sahip olması, KPSS en az 60 puan almış olmak gerekmektedir. Başvuru yapacakların 00004833380 ilan no ile İŞKUR üzerinden müracaat etmeleri gerekiyor.

1 kişi Mobilyacı alımında adayların; Liselerin mobilya ve dekorosyan, ahşap teknolojisi, ağaç işleri, mobilyacılık, iç mekan tasarımı bölümlerinden mezun olmak. Meslek Yüksek Okulu adayları için, Mobilya ve Dekorasyon bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. 00004835451 ilan numarası ile başvuru yapılacaktır.

1 kişi Bahçıvan (Peyzaj Bahçıvanı) alımı için ise adayların liselerin; peyzaj bölümü mezunu olması veya lise mezunu olmanın yanında bahçecilik/çicek düzenlemeciliği dalında ustalık veya kalfalık belgesine sahip olması; Meslek Yüksekokulların; Peyzaj ve Süs Bitkileri bölümünden mezun olması gerekmektedir. 

Başvurular İŞKUR ilan no 00004835548 ile son başvuru tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

HSK 5 kişi Bilgisayar teknolojisi teknikeri alımında adayların Yüksekokulların; Bilgisayar ve enformasyon sistemleri, bilgisayar donanımı, bilişim sistemleri ve teknolojileri, bilgisayar teknolojileri ve yönetimi, bilgisayar teknolojisi, bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri, muhabere ve elektronik bilgi sistemleri programlarının birinden mezun olması ve KPSS 60 puan sahibi olmak gerekmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden ilan no 00004834526 ile yapılacaktır.

Başvuru şartlarını sağlayan adaylar belirlenecek ve ardından 5 Mart 2019 tarihinde kura çekimi yapılacaktır. Saat 10.00’da çekilecek olan kura HSK Konferans salonunda noter huzurunda gerçekleştirilecektir.

İlan edilen kadrolar için özel şartlar da belirlenmiştir. Adayların bu başvuru şartlarını iyi bir şekilde inceleyerek başvurmaları gerekiyor. Başvuru ve kura süreçleri ile ilgili tüm duyurular HSK’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. Adaylara özel tebligat yapılmayacağı için bu duyuruların yakından takip edilmesi gerekiyor.


Yorumlar