Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Havalimanına Bagaj Memuru Alımı Yapılacak KPSS Şartı Yok

Memur alımı havalimanı için İŞKUR yayımladı. En az lise mezunu 8 personel alımı yayımladı. Alım İŞKUR ilan numaraları ile yapılacak olup başvuru online veya şahsen yapılabilir.

Abone ol
Abone ol 21 Şubat 2019 21:13

İŞKUR havalimanına yerleştirilmesi için en az lise mezunları arasından 8 personel alımı yayımladı. 

Havalimanı bünyesinde istihdam edilmek üzere İŞKUR üzerinden 8 en az lise mezunu memur ve teknik personeller alınacaktır. Alım şartları ve numaraları ayrıntılı olarak aşağıda verilmiş olup adayların başvurularını şahsen havalimanına gelerek yapmaları gerekmektedir.

00004795983 İŞKUR numarası ile 1 Bagaj Memuru alınacaktır. Alınacak personelde aranan şartlar ise melek lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının elektronik, elektrik, mekanik, otomasyon veya bilgi işlem bölümlerinden mezun, bagaj sistemleri konusunda bilgi sahibi, askerliğini tamamlamış, 35 yaşını aşmamış, erkek personellerin bizzat hava limanına başvurularını 30 Mart 2019 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

00004794468 İŞKUR ilan numarası ile 2 Elektrik Teknisyeni alınacaktır.  Alınacak personellerde aranılan şartlar şöyledir. Meslek liselerinin veya Meslek Yüksekokullarının Elektrik bölümünden mezun olması, elektrik arıza bakım çalışmalarında deneyimli, tercihen alçak gerilim ve orta gerilim tecrübesi olan, tercihen EKAT belgesi sahibi olan, en 2 yıl tecrübeli, askerliğini tamamlamış, 35 yaşını aşmamış, B sınıfı sürücü belgesi olan erkek elektrik teknisyeni alımı için son başvuru tarihi 30 Mart 2019 dur.

00004794644 İŞKUR ilan numaralı havalimanı personeli alımı için 1 kişi Elektronik Teknisyeni alınacak. Elektronik teknisyeni alım şartları ise şu şekildedir. 

Meslek lisesi veya Meslek Yüksekokulu Elektronik, Mekanik, Otomasyon veya Bilgi işlem bölümlerinden mezun olması, sistem ve donanımların bakım ve arıza giderilmesinde en az 2 yıl tecrübeli, askerliğini tamamlamış, 35 yaşını aşmamış, B sınıfı sürücü belgesi olan erkek adayların başvurularını 30 Mart 2019 tarihine kadar havalimanına bizzat yapmaları gerekmektedir.

00004794568 İŞKUR ilan numarası ile 2 kişi Mekanik Sistemler Teknisyeni alınacak. Alınacak personellerde aranılacak şartlar şöyledir. Makine, mekatronik, torna tesviye, metal işleri ve benzeri branşlardan Meslek Yüksekokulu veya lise mezunu olanlar, pnömatik ve hidrolik devre tesisatı bilgisine sahip, elektrik kaynağı yapabilen, mekanik makine bakım alanında en az 2 yıl deneyimli, askerliğini yapmış, 35 yaşını tamamlamamış, B sınıfı ehliyet sahibi erkek personellerin başvurularını 30 Mart 2019 tarihine kadar havalimanına bizzat yapmaları gerekmektedir.

00004795349 İŞKUR ilan numarası ile 1 (Bir) Isıtma Soğutma ve Hava Kontrolü (HVAC) teknisyeni alınacak. Aranılan şartlar ise en az meslek liseleri iklimlendirme soğutma teknolojileri ve ilgili bölümlerinden mezun, fancoil, kanallı klima, ısı pompası, klima santrali, chiller cihazlarının bakım ve arızaları konusunda 2 yıl tecrübeli, ısıtma kazanı işletme ve bakım tecrübeli kalorifer ateşçisi belgeli, bilgisayar ofis programlarını kullanabilen ve askerliğini tamamlamış olması gerekmektedir. 

Alımı Muğla şehri yapacaktır. 35 yaşını aşmamış, B sürücü belgesi sahibi erkek adayların 30 Mart 2019 tarihine kadar başvurularını bizzat havalimanına yapmaları gerekmektedir.


Yorumlar