Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden Duyuru Yapıldı: 48 Bin Kişilik Personel Alımı Gerçekleşecek

İŞKUR üzerinden her gün düzenli olarak kamuya ve özel sektöre yönelik memur personel alım ilanları yayımlanıyor. 

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2019 20:09

Bu alım ilanlarının bazılarının başvuruları sürerken, bazılarının başvuru süresi de kısalıyor. Kamuya genel anlamda yapılan ilanlarda kısa başvuru süresi bulunurken, özel sektör işletmeleri tarafından yayımlanmış sürekli bir işçi ve personel alım sürecini görmek mümkün. 

Şuan itibariyle tam 48 bin kişilik personel alım ilanı yayımlanmış, başvurular beklenmektedir. Organize sanayi bölgelerinde görev alacak işçiler, büro memurları, acil tıp teknisyenleri, kaynakçılar, elektrikçiler, mühendisler, tasarımcılar, satış danışmanları, kasiyerler, hemşire ve doktor alımları gibi tüm meslekleri kapsayacak geniş bir ilan, adayları bekliyor.

İŞKUR ilanlarına başvurular, başvuru koşulları

Binlerce farklı pozisyon bulunduğundan ve farklı işletmelere alım yapıldığından; meslekler aynı olsa dahi aranan şartlar farklılık göstermektedir.  Başvuru yapacak kişilerin, belirtilen kadrolara başvuru yapmadan önce bu detaya dikkat etmesini önermekteyiz. 

Örneğin A işletmesinde adaylardan büro memuru pozisyonu için ehliyet şartı aranmazken, B işletmesi için bu pozisyona başvuru yapacaklarda ehliyet şartı aranabilmektedir. 

Bu tamamen işletme tarafından belirlenen alım kuralları doğrultusunda oluşturulduğundan; İŞKUR tarafından bir müdahale söz konusu olamamaktadır. Yayımlanan tüm ilanların bu nedenden ötürü başvuru tarihlerine, başvuru koşullarına ve  diğer niteik şartlarına göz atılması, adayların menfaatine olacaktır. 

İŞKUR üzerinden yayımlanan 48 bin kişilik ilan ve diğer ilanları görüntülemek, şartları öğrenmek ve başvurunuzu yapmak için resmi web adresini ziyaret edebilirsiniz.


Yorumlar